noodles volos banner

Επέστρεψε σε αγώνες ως αθλήτρια του Άτλαντα η Κατερίνα Βέργου

Επέστρεψε στους αγώνες στίβου ως αθλήτρια του Άτλαντα Βόλου η Κατερίνα Βέργου. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου τονίζεται:
"Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου αισθάνεται μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζοντας στους κόλπους της μια μεγάλη αθλήτρια, την Κατερίνα Βέργου. Μια αθλήτρια με 15 χρόνια αγωνιστικής δράσης στους ελληνικούς και όχι μόνο στίβους. Μια αθλήτρια που έχει κερδίσει πολλά μετάλλια και διακρίσεις σε πολλά αγωνίσματα του Στίβου (άλμα σε μήκος, άλμα τριπλούν, Έπταθλο). Μια αθλήτρια που με το χαμόγελο, την αγωνιστικότητα και την ευγενική της ψυχή, έχει γίνει γνωστή και έχει αγαπηθεί από το σύνολο των φιλάθλων του στίβου της χώρας μας. Η Κατερίνα μας επέστρεψε στους αγώνες και επέστρεψε δυνατή!
 
Καθοδηγούμενη πάντα από τον προπονητή της, Ηλία Κορώνα, τον άνθρωπο που τη γυμνάζει τη στηρίζει και την καθοδηγεί από παιδί έλαβε μέρος στην ημερίδα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε το Σάββατο (3/2) στη Θεσσαλονίκη και πήρε την 1η θέση στο άλμα σε μήκος με 5,72 m. και αμέσως μετά την 5η στο άλμα τριπλούν με 11,84m. Όλοι εμείς στον Άτλα της ευχόμαστε υγεία και δύναμη και της υποσχόμαστε πως θα ειναι τιμή μας να την έχουμε σημαία μας, ώστε να εμπνέει και να καθοδηγεί τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας και θα τη στηρίζουμε, ώστε να κάνει απρόσκοπτα αυτό που την κάνει ευτυχισμένη για όσο εκείνη θέλει!

Η αθλήτρια και ο προπονητής της αναχωρούν την Παρασκευή (9/2) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ευχόμαστε να αγωνιστούν με την ψυχή τους και να διασκεδάσουν κάνοντας αυτό που αγαπούν τόσο πολύ".