noodles volos banner

Ειδικά αφιερωμένη στον Τζώρτζη η όγδοη νίκη της Δήμητρας

Ο Δημήτρης Στεφάνης στα αποδυτήρια της Δήμητρας κάνει την έκπληξη στον Τζώρτζη Τσάτσο Ο Δημήτρης Στεφάνης στα αποδυτήρια της Δήμητρας κάνει την έκπληξη στον Τζώρτζη Τσάτσο

Η νίκη με 5-1 της Δήμητρας Ευξεινούπολης επί του Άθλου, που ήταν η όγδοη σε ισάριθμους αγώνες, ήταν ειδικά αφιερωμένη στον Τζώρτζη Τσάτσο, αφού χθες είχε τα γενέθλιά του. Πρόκειται για τον τύποις γενικό αρχηγό της ομάδας, αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει με δόση χιούμορ, είναι γενικών καθηκόντων, αφού προσφέρει ανιδιοτελώς στον σύλλογο σε όλους τους τομείς και η Δήμητρα γι’ αυτόν είναι τρόπος ζωής.

Ο αρχηγός της Δήμητρας, Δημήτρης Στεφανής, πριν το κυριακάτικο ματς έκανε την έκπληξη στον Τζώρτζη, αφού έφερε στα αποδυτήρια μία τούρτα και μαζί με τους συμπαίκτες του του ευχήθηκαν …. τραγουδιστά να τα εκατοστίσει.

Μάλιστα ο εορτάζων έδινε το σύνθημα να τραγουδήσουν όλοι ακόμη πιο δυνατά, για να ακούγονται και στα αποδυτήρια του Άθλου. Όσο για τα πόσα έκλεισε, εμείς … αριθμούς δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε.

Εξάλλου του Τζώρτζη και σ’ αυτήν την … προχωρημένη ηλικία που βρίσκεται (ποδοσφαιρικά πάντα) το λέει η καρδιά του. Μάλιστα, όχι μόνο ακολούθησε όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας (εξάλλου είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Κροκίου και σταμάτησε το ποδόσφαιρο στον Αγροτικό Αϊδινίου), θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα στους μικρότερους, αλλά συμμετέχει ακόμη σε όλες τις προπονήσεις.

Ο Τζώρτζης Τσάτσος έχει αδιάλειπτη προσφορά στη Δήμητρα εδώ και πολλά χρόνια και μετά την Ίδρυση της Λέσχης Φίλων Δήμητρας προωθεί την ιδέα της ομάδας, ενώ έχει αποτελέσει και πολύτιμη συνεργάτη για σάιτ, εφημερίδες και ραδιόφωνα, προσφέροντας υλικό και κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά των δημοσιογράφων με την εθελοντική του εργασία.

Και εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε να τα εκατοστίσει και να έχει πάντα την ίδια διάθεση προσφοράς στην αγαπημένη του Δήμητρα. 

11tzortzis terma

Ο Τζώρτζης Τσάτσος με τη φανέλα του Απόλλωνα Κροκίου σε πιο νεαρή ηλικία
Last modified onMonday, 04 December 2017 14:04