noodles volos banner

Νίκησε τη λευχαιμία και επέστρεψε σπίτι του ο Λ. Κουτσούκης!

Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Λεωνίδας Κουτσούκης, που τον γνωρίσαμε ως παίκτη της Ζακύνθου, επέστρεψε σπίτι του. Όπως σημειώνει το Ioniansports, μετά από αρκετούς μήνες νοσηλείας σε νοσοκομεία, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, ο Λεωνίδας είναι και πάλι στη Ζάκυνθο, δίνοντάς μας μια εξήγηση για το πώς μπορούμε να ζούμε, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και τις δυσκολίες της ζωής.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που πίστεψε στη δύναμή του. Ήθελε να πετύχει και τα κατάφερε. Είχε όνειρα για τη ζωή, τα οποία άρχισαν να πραγματοποιούνται μετά τον γυρισμό του από το Αμβούργο της Γερμανίας, όπου υπεβλήθη στη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Πέρασε πολλά στάδια δυσκολιών, ποτέ, όμως, δεν τα παράτησε. Είχε και έχει πίστη στον εαυτό του και πολύ περισσότερο στον Θεό.

Αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε στάδιο αυστηρής ανάρρωσης. Χρειάζεται λίγος ακόμη χρόνος να ενταχθεί ξανά στο κοινωνικό σύνολο, καθώς ο οργανισμός του είναι πολύ ευαίσθητος και απαιτείται προσοχή.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης συγκίνησε τη φίλαθλη (κι όχι μόνο) ελληνική κοινή γνώμη με την περιπέτεια υγείας του και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, για να του προσφερθεί κάθε στήριξη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media έκανε έκκληση για αίμα, οι τότε αρχηγοί των Ατρομήτου και Παναιτωλικού (Φυτανίδης και Κούσας αντίστοιχα) και ο διαιτητής της αναμέτρησης των δύο ομάδων Βαγγέλης Κιοτζένης μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου έκαναν την εμφάνιση τους με μπλουζάκια που έγραφαν: "Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις", ενώ κι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Γκενκ, Νίκος Καρέλης, προσέφερε σε δημοπρασία τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που φορούσε απέναντι στην Κύπρο για να μαζευτούν χρήματα. Οικονομική ενίσχυση προσέφερε και η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onSunday, 03 September 2017 22:14