Logo
Print this page

Αποχωρεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας ο Α. Χιώτης

Δεν προτίθεται να ανανεώσει την υποψηφιότητα του για το νέο Δ.Σ. του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας ο Αντώνης Χιώτης, ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει πως "η θητεία μου ως προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΣ Θεσσαλίας λήγει και ως υποψήφιος αντιπρόσωπος εκ μέρους του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου θα προταθεί το μέλος και ο έφορος στίβου, κ. Χρήστος Μπάκος". Αναλυτικά, η επιστολή του Αντώνη Χιώτη:

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, λήγει η θητεία μου ως προέδρου του Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Την Πέμπτη 23 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να ανανεώσω την υποψηφιότητα μου και ότι ως υποψήφιος αντιπρόσωπος εκ μέρους του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου θα προταθεί το μέλος του Δ.Σ και έφορος στίβου κ. Χρήστος Μπάκος. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣ από το 2000 – 2004, ως αντιπρόεδρος και έκτοτε ως σήμερα πρόεδρος. Θεωρούσα τιμή για τον Γυμναστικό σύλλογο Βόλου, τον ιστορικότερο σύλλογο με τμήμα κλασσικού Αθλητισμού στην Θεσσαλία και έναν από τους 27 συλλόγους, που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της Ομοσπονδίας, ΣΕΓΑΣ, να προΐσταται ο εκπρόσωπος του στην περιφερειακή Ένωση της Ομοσπονδίας .Με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια με τις όποιες δυνάμεις μου να συνδράμω παρά τις δύσκολες συγκυρίες την προσπάθεια της για την επίτευξη των στόχων της. Στήριξα πρόσωπα, αποφάσεις και δραστηριότητες της. Πρωτοστάτησα στην ένωση των 2 ΕΑΣ της στην διευρυμένη ΕΑΣ της Θεσσαλίας. Επί σειρά ετών πολλές σημαντικές διοργανώσεις του κλασσικού αθλητισμού συνδιοργανώνονται από την ΕΑΣ, με την στήριξη της περιφέρειας και άλλων φορέων. Ενδεχομένως υπήρξαν και λάθη και παραλείψεις και πάντα υπάρχει και το καλύτερο και το νεώτερο.

Για την ανανέωση λοιπόν δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αγαπητούς φίλους Κώστα Παναγόπουλο και Βασίλη Σεβαστή, που με τίμησαν και με στήριξαν.

Τους συναδέλφους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Τους εργαζόμενους Τεχνικούς και Διοικητικούς της Ομοσπονδίας για την συνεργασία τους. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ της ΕΑΣ, τις διοικητικές υπαλλήλους.

Τους συνεργάτες Κριτές. Τους Φορείς για την στήριξη τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των σωματείων, που τόσα χρόνια με τιμούσαν με την ψήφο τους.

Αποχωρώ από το Δ.Σ της ΕΑΣ Θεσσαλίας αλλά παραμένω εργάτης του Αθλητισμού, όπως στο μεγαλύτερο μισό της ύπαρξης μου, από το μετερίζι του προέδρου του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, του ιστορικού συλλόγου, χάριν του οποίου κατάφερα να αναλάβω την τιμητική θέση του προέδρου της ΕΑΣ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Αντώνης Χιώτης”.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]