noodles volos banner

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα τριάθλου της Νίκης

Αψηφώντας την ελαφρά βροχόπτωση οι «βενιαμίν» του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εξέπληξαν προπονητές και γονείς με τις επιδόσεις τους στην εσωτερική ημερίδα τριάθλου (μπαλάκι, μήκος, ταχύτητα), που διοργάνωσε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές/τριες του τμήματος από προνήπια έως Ε’ Δημοτικού. Οι «βενιαμίν» του στίβου είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη αγωνιστική εμπειρία και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα τρία παραπάνω αθλήματα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος στίβου, Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους. Εξήρε το έργο των προπονητών του τμήματος, επισημαίνοντας ότι οι χώροι των προπονήσεων έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα με απαραίτητα όργανα για την καλύτερη άθληση και προετοιμασία των αθλητών. Ανέφερε ότι οι χώροι έχουν διαμορφωθεί με έξοδα του τμήματος και με πολύ προσωπικό χρόνο των προπονητών και της Διοίκησης. Έχουν τοποθετηθεί όργανα εκγύμνασης, τοίχος αναρρίχησης, καθώς και ειδική εγκατάσταση-μηχάνημα παγοθεραπείας για την αποθεραπεία των αθλητών. Επίσης έχουν γίνει εργασίες μόνωσης και στεγάνωσης στην κλειστή αίθουσα προπόνησης, έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές και αθλήτριες.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον πίνακα αξιολογήσεων του ΣΕΓΑΣ που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο 2016 το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου βρίσκεται στην 9η θέση Πανθεσσαλικά σε σύνολο 17 σωματείων και στην 96η θέση πανελλαδικά, σε σύνολο 307 σωματείων

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των αγωνισμάτων σε όλους τους αθληρές/τριες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης κι όσους συνέδραμαν, ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.

Επίσης τόσο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη όσο και το τμήμα στίβου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία ΕΨΑ, που ήταν υποστηρικτής στην προσπάθεια αυτή και η οποία διαχρονικά στηρίζει τα αθλητικά σωματεία του νομού.