noodles volos banner

Στην Κύπρο η αποστολή του ΣΔΥΒ

Η ξαφνική απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Πέμπτη προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου για τον Μαραθώνιο Λεμεσού που θα γινόταν με πτήση που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα. Η ομάδα παρά τις δυσκολίες θα κατέβει κανονικά στον αγώνα, έστω με ελλιπή παρουσία, καθώς από τα 35 άτομα της αρχικής συμμετοχής, θα μετέχουν οι 12. 

Αυτοί είναι:
Μαραθώνιος: Δημόπουλος Θωμάς, Παλάντζας Κώστας, Τρύφωνος Σπύρος
Ημιμαραθώνιος: Ξηροφώτου Μάρθα
10 χιλιόμετρα: Κουτσουμπές Αποστόλης
5 χιλιόμετρα: Μανούσου Εμμανουέλα, Παπαλεξίου Αλέξης, Πρατσή Ελένη, Τρύφωνος Νικόλας
Παιδικός αγώνας 1000 μέτρα: Τρύφωνος Μάριος
Συνοδοί αποστολής: Τρύφωνος Ορέστης, Ριτσάκη Κατερίνα
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με τον διοργανωτή Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια (έτος ιδρύσεως 1892), ενώ θα δοθεί το λάβαρο που ετοιμάστηκε για το σκοπό αυτό και αναμνηστικά της πόλης του Βόλου. Η επιστροφή της αποστολής ορίστηκε για τη Τρίτη το μεσημέρι.
Την Κυριακή θα αγωνιστούν στον Μαραθώνιο Μεσσήνης οι Αχιλλέας Γιαννούλας και Γιώργος Καλαντζής, όπως και ο Θανάσης Τζαβαλής (ο οποίος ανήκει στον σύλλογο Τραχίνα) και την ίδια ημέρα, περισσότεροι από 15 αθλητές θα τρέξουν στον Πλαστήριο Δρόμο στην Καρδίτσα, απόστασης 5 και 10 χιλιομέτρων. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η ομιλία «Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα» στην αίθουσα του Μεταξουργείου στην Ν.Ιωνία Βόλου με ομιλητή της εκδήλωσης τον καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων, Θεοδωράκη Ιωάννη.

Ο ΣΔΥ Βόλου έτρεξε και στον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος την περασμένη Κυριακή, συμμετέχοντας για 11η χρονιά, με 22 αθλητές και φίλους του, εκ των οποίων 8 στον Μαραθώνιο (42.195 μέτρα), 5 στα 10 χιλιόμετρα, 9 στα 5 χιλιόμετρα, οι οποίοι ήταν οι εξής:
Μαραθώνιος: Τσουρέλης Ζήσης, Μπράτσος Κώστας, Τιμπλαλέξης Βασίλης, Μπατζάκας Γιάννης, Ακρίβος Χάρης, Κράβαρης Σάκης, Χατζηκυριάκου Κώστας, Τασιώνη Βάσω
10 χιλιόμετρα: Τιμπλαλέξης Χρήστος, Χαραλάμπου Ηλιάνα, Βασιλειάδης Σταύρος, Καρασμάνογλου Ηρώ, Καρασμάνογλου Αλέξανδρος
5 χιλιόμετρα: Παπαλεξίου Αλέξης, Παλάντζας Κώστας, Αλμπανούδης Γιώργος, Μανούσου Εμμανουέλα, Γιώτας Χαράλαμπος, Αρβανίτης Βαγγέλης, Τζιβινίκος Τρύφωνας, Κοντογιάννης Δημήτρης, Χαλκιάς Βασίλης.