noodles volos banner

Στη Γαλλία ο Φιλιππίδης

Από την Ορλεάνη της Γαλλίας ξεκινάει τη φετινή προετοιμασία του ο πρώην αθλητής του ΓΣΒ, Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος θα κάνει το Σάββατο (17/1), τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα, διοργάνωση στην οποία αναμένεται να είναι από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο. Ο Φιλιππίδης έχει ατομικό ρεκόρ 5,83 μ., από το μίτινγκ του Λιντς στις 31 Ιανουαρίου του 2013. Την περσινή σεζόν, ο επικοντιστής ξεπέρασε τα 5,80 μ., επίδοση που του χάρισε και το χρυσό μετάλλιο στο Σόποτ.

Στην Ορλεάνη θα αγωνιστούν ακόμη οι Τζερόμ Κλαβιέρ, Κέβιν Μενάλντο, Λούκα Κατς, Πιοτρ Λίσεκ και άλλοι σπουδαίοι του αγωνίσματος. Οι διοργανωτές θεωρούν – και δικαίως – πως το μεγαλύτερο όνομα του αγώνα είναι ο Κώστας Φιλιππίδης και γι' αυτό τον παρουσιάζουν μέσα από το site και τα social media της διοργάνωσης. Ο πρωταθλητής μας μετά την Ορλεάνη θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Κότμπους στις 27 Ιανουαρίου, έπειτα στις 29 στο Ντίσελντορφ, ενώ στις 14-15/2 θα είναι στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.