noodles volos banner

Με επιτυχία ο 14ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Θυσίας

Ο 14ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου Μνήμης και Θυσίας ΑΓΡΙΑ - ΔΡΑΚΕΙΑ 2014 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και συμμετοχών.

Περισσότεροι από 80 αθλητές (ανάμεσά τους και 11 παιδιά 3,5 έως 8 ετών, που έτρεξαν 400 μέτρα) απένειμαν φόρο τιμής στους 118 εκτελεσθέντες που έχασαν τη ζωή τους στις 18 Δεκεμβρίου 1943 από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Η διαδρομή των 10,5 χιλιομέτρων για τους άνδρες και γυναίκες ήταν απαιτητική και ο ιδανικός (δρομικός) καιρός ευχαρίστησε όλους όσους έτρεξαν.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς-Αρτέμιδας, της Δημοτικής Κοινότητας Αγριάς και της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας.

Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν οι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας κ. Νίκος Καπέλας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγριάς κ. Δημήτρης Στέλλος και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, Νέας Ιωνίας και Περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου κ.Δημήτρης Λιβογιάννης.

Οι διοργανωτές σημειώνουν την συμβολή και ευχαριστούν για την πολύτιμη βοήθειά τους τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, την εθελοντική ομάδα Αγριάς, τον Πρόεδρο κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου, τον πολιτιστικό σύλλογο "Η ΔΡΑΚΕΙΑ" και την εταιρία αναψυκτικών ΕΨΑ.