noodles volos banner

Με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού στην Τσαγκαράδα (photos)

Το 2ο Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας το οποίο διοργάνωσε ο τοπικός Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/6 με την διεξαγωγή δύο αγώνων ορεινού τρεξίματος, 3 και 10 χιλιόμετρα αντίστοιχα, σε μια μαγευτική διαδρομή διαμέσου των καλντεριμιών και ορεινών τμημάτων του χωριού.

Παράλληλα, οι δύο καινούργιες αναρριχητικές διαδρομές (Μελίνα, 5- και Τσαγκαράδα 2014, 5+) που χάραξαν οι Στέλιος Κοσμόπουλος και Αλέκος Χατζηχαραλάμπους στη Ζωοδόχο Πηγή και το εντυπωσιακό εναέριο πέρασμα (Flying fox) του Σούλη Αποκρεμιώτη, που δέσποζε πάνω από την παραλία του Μυλοποτάμου, ανέβασαν την αδρεναλίνη και γέμισαν με έντονες στιγμές τους συμμετέχοντες.

Για τρεις ημέρες οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 10 υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και θεματικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάριο Α βοηθειών και προβολές ταινιών, ενώ οι επιχειρήσεις της Τσαγκαράδας παρείχαν προνομιακές τιμές για το τριήμερο.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζουν τις βαθιές τους ευχαριστίες, σε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την υλοποίηση και την επιτυχή ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Χωρίς τη συνδρομή του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του τμήματος  Μαγνησίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της Life Guard Hellas, της Εταιρίας Σπηλαιολογικών Ερευνών Θεσσαλίας ''Χείρων'', του Θάνου Νικάκη, του Τζώρτζη Ρηγάκη αλλά και των υπολοίπων εκπαιδευτών που αναφέρθηκαν πάρα πάνω, το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να πάρει ''σάρκα και οστά''. Όπως δεν θα μπορούσε και χωρίς τους χορηγούς που στήριξαν, ενίσχυσαν και προώθησαν την διοργάνωση.

Τέλος, ευχαριστεί τον Λιμενικό Σταθμό του Αγίου Ιωάννη για το ενδιαφέρον και την ενημέρωση που τους παρεσχέθη όσο αφορά την ορθή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων στο παράκτιο τμήμα.

Η συνεργασία με όλους, για τη δημιουργία ενός πολυδιάστατου και συλλογικού εγχειρήματος, όπως είναι το Φεστιβάλ Τσαγκαράδας, τιμά ιδιαίτερα τους διοργανωτές και τους γεμίζει θέληση για την συνέχεια της προσπάθειας.

Ραντεβού λοιπόν τον επόμενο Ιούνιο στο 3ο Φεστιβάλ Τσαγκαράδας.