noodles volos banner

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι εγγραφές για τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου 2014, ξεκίνησαν. Όπως πάντα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα μετέχει ομαδικά στον αγώνα (Μαραθώνιος και αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων) έχοντας εξασφαλίσει θέσεις από τη διοργάνωση για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την εγγραφή και το αγώνισμα που θέλουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εξάλλου θα πρέπει να αναφερθεί ότι όπως κάθε χρονιά ο ΣΔΥΒ θα κινηθεί ομαδικά στην Αθήνα για την Έκθεση του αγώνα και τον αγώνα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου με λεωφορείο. Όσοι επιθυμούν να μετέχουν στην ομαδική μετάβαση, καλούνται να κλείσουν από τώρα θέση, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις δεν θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμμετοχή στην εκδρομή.
Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων και συμμετοχών στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής, στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, καθώς και στο μέιλ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου, ή στα γραφεία Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ. Κώστας Κυριαζής. Σύνθημά του ΣΔΥΒ πάντα είναι: «Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου».