noodles volos banner

Ημερίδα στίβου στο Πανθεσσαλικό από έξι σωματεία

Δυναμικό "παρών" έδωσε ο κλασικός αθλητισμός της Μαγνησίας το Σάββατο 31/5/2014 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε μεγάλη ημερίδα στίβου που συνδιοργανώθηκε από έξι σωματεία. Μια διοργάνωση που στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου από τους προπονητές, εφόρους και γονείς των παιδιών, με τη συμμετοχή 350 αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού, Γ.Σ. Βελεστίνου και Πελασγού Λάρισας.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ηλικιακές κατηγορίες από τα νήπια μέχρι και την πρώτη τάξη του Γυμνασίου και συναγωνίσθηκαν σε δρομικά, αλτικά και ριπτικά αγωνίσματα. Ευχάριστη νότα των αγώνων ήταν η παρουσία των «απόστρατων» του στίβου που με τη συμμετοχή τους ζωντάνεψαν αναμνήσεις και φώτισαν τους νεότερους. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση του Πανθεσσαλικου Σταδίου και προσωπικά τον κ. Αναστάσιο Μιλάνο για την βοήθεια και τη διευκόλυνση που παρείχε ώστε να γίνουν οι αγώνες. Σκοπός των συνδιοργανωτών είναι η καθιέρωση σε ετήσια βάση της συγκεκριμένης ημερίδας, ώστε να καταστεί θεσμός με στόχο την προσέλκυση των νέων στον Κλασικό Αθλητισμό και μελλοντικά την καθιέρωση ενός μίτινγκ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών του στίβου της χώρας μας.

Απαίτηση όλων των ανθρώπων του στίβου της Μαγνησίας είναι ο εξοπλισμός του σταδίου με το απαραίτητο υλικό που για άγνωστους λόγους από το 2004 μέχρι σήμερα μένει στο κενό, στερώντας από την τοπική κοινωνία την διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Το 2014 να είναι έτος διεκδίκησης των αυτονόητων που πρέπει να συνδράμουν όλοι φορείς ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο να σταματήσει να απαξιώνεται και να υπολειτουργεί.

stn