noodles volos banner

Την Κυριακή στον Βόλο το Final-4 του Κυπέλλου Σκάκι

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, θα διεξαχθεί στον Βόλο το Final-4 του κυπέλλου με συμμετοχή των σκακιστικών ομάδων της ΣΕ Βόλου, της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων, του ΣΟ Φαλάνης και του ΓΣ Φαρσάλων. Η κλήρωση έφερε αντιπάλους στην ημιτελική φάση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, τα παρακάτω ζευγάρια:

1. Γ.Σ Φαρσάλων-Σ.Ε. Βόλου και

2. ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων-Σ.Ο. Φαλάνης.

Στην τελική φάση, που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, θα τεθούν αντιμέτωποι, οι νικητές των ημιτελικών για την ανάδειξη του κυπελλούχου Θεσσαλίας 2017 και οι ηττημένοι των ημιτελικών στον μικρό τελικό. Ο νικητής θα προκριθεί στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Βόλου «Β. Παρασκευόπουλος»,  Γλάδστωνος με Ρ. Φεραίου.

Η Σ.Ε. Βόλου προκρίθηκε στην τελική φάση μετά τη νίκη της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Θεσσαλίας επί του Φοίνικα με 4-0.

Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:

1. (Λ) Λαγάρας Στ. - (Μ) Αγραφιώτης Μ. 1-0 

2. (Μ) Χατζηπολίτης Γ. - (Λ) Γαιτανάς Κ. 1-0

3. (Λ) Ζγουλέτας Ι. - (Μ) Καλούτσας Α. 1-0

4. (Μ) Καλλίας Σπ. - (Λ) Αγραφιώτης Ι. 1-0

Kατά τη διάρκεια του Final-4 θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου (ΠΟΑ 2017)στη ΣΕ Βόλου ως πρωταθλήτριας Θεσσαλίας 2017 από την ΤΕΣΣ Θεσσαλίας καθώς και των μεταλλίων στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων (10 μετάλλια ανά ομάδα).

Επίσης το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 ολοκληρώνεται και το Νεανικό τουρνουά της ΣΕ Βόλου, που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων νεαρών σκακιστών ηλικίας κάτω των 16 ετών.