Logo
Print this page

Έντονη δραστηριότητα για τη ΣΕΒ το Σαββατοκύριακο 13-14/5

Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η σκακιστική δραστηριότητα της ΣΕ Βόλου για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2017. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τέσσερις γύροι του προκηρυχθέντος ανοιχτού νεανικού τουρνουά, όπου θα συμμετάσχουν σκακιστές και σκακίστριες Κ-16 ετών και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Μαΐου. Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά υποβάλλονται στο μέιλ της Σ.Ε. Βόλου, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., καθώς και στη γραμματεία των αγώνων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι αγώνες έχουν εθνική και διεθνή αξιολόγηση.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ Σ.Ε. Βόλου και Φοίνικα Βόλου για τον προημιτελικό γύρο του Περιφερειακού Ομαδικού Κυπέλλου Θεσσαλίας 2017 και η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Την Κυριακή επίσης η ΣΕ Βόλου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο αθλητής της Β. Κορώνας θα παρουσιάσει το άθλημα του σκακιού σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.

Τέλος, στο Ανοιχτό ατομικό τουρνουά 2016 με εθνική και διεθνή αξιολόγηση που διοργάνωσε η Σκακιστική Ένωση Βόλου, νικητής αναδείχθηκε ο Β. Κορώνας. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ι. Νικόπουλος, τρίτος ο Δ. Πετρούλιας και τέταρτος ο Χρ. Παπαϊωάννου. Τις επόμενες θέσεις κατέλαβαν οι Γ. Χατζηπολίτης, Κ. Καρατουλιώτης, Χρ, Φώτου, Αλ. Καλατζαντωνάκης, Θ. Καρανικόλας, Χρ. Δημόπουλος και Ηρ. Χαρανάς. Τη διαιτησία έφεραν σε πέρας οι διεθνείς Ι. Σκοτεινιώτης, Γ. Καβούρης, Ι. Πατρίκος και Στ. Λαγάρας.

Last modified onThursday, 11 May 2017 18:18
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]