Logo
Print this page

Αγώνες στη Λάρισα για το τμήμα σκακιστών του Αθλου

Αγώνες στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Κ. Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (5/2), με το τμήμα σκακιστών του Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας, "Αθλος" να αγωνίζεται στη Λάρισα και να γνωρίζει την ήττα με σκορ 4,5-1,5, ενώ δοκιμάστηκαν και οι νέες ξύλινες σκακιέρες για πρώτη φορά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 05.02.2017, στη Λάρισα, ο αγώνας της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Σ.Σ. Λάρισας για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας 2017.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Παπαϊωάννου Χρίστο, Νικόπουλο Ιωάννη, Σουλικιά Αντώνιο, Φώτου Χρήστου, Σουλικιά Γεώργιο, Σολδάτο Αντώνιο αντιμετώπισε την ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας και ηττήθηκε με σκορ 4,5-1,5.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα είναι τα εξής:

Σκόδρας Αστ. - Παπαιωάννου Χρ. 1-0

Νικόπουλος Ι. - Τέγος Β. 1-0

Λόκας Γ. - Σουλικιάς Αντ. 1-0

Φώτου Χρ. - Θανόπουλος Κλ. 0-1

Συμεωνίδης Θ. - Σουλικιάς Γ. 1/2-1/2

Σολδάτος Αντ. - Τζήκας Αθ. 0-1

Ο αγώνας που έγινε στον χώρο του Σ.Σ. Λάρισας σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, άρχισε στις 11:30' και τελείωσε στις 15:30'.

Χρησιμοποιήθηκαν δε για πρώτη φορά, οι καινούριες, ξύλινες σκακιέρες, του Σ.Σ. Λάρισας, οι οποίες ήταν κατά γενική ομολογία, υπέροχες. Ευχαριστούμε τον Σ.Σ. Λάρισας για την φιλοξενία και τον αγώνα”.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]