noodles volos banner

Αγώνες στη Λάρισα για το τμήμα σκακιστών του Αθλου

Αγώνες στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Κ. Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (5/2), με το τμήμα σκακιστών του Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας, "Αθλος" να αγωνίζεται στη Λάρισα και να γνωρίζει την ήττα με σκορ 4,5-1,5, ενώ δοκιμάστηκαν και οι νέες ξύλινες σκακιέρες για πρώτη φορά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 05.02.2017, στη Λάρισα, ο αγώνας της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Σ.Σ. Λάρισας για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας 2017.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Παπαϊωάννου Χρίστο, Νικόπουλο Ιωάννη, Σουλικιά Αντώνιο, Φώτου Χρήστου, Σουλικιά Γεώργιο, Σολδάτο Αντώνιο αντιμετώπισε την ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας και ηττήθηκε με σκορ 4,5-1,5.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα είναι τα εξής:

Σκόδρας Αστ. - Παπαιωάννου Χρ. 1-0

Νικόπουλος Ι. - Τέγος Β. 1-0

Λόκας Γ. - Σουλικιάς Αντ. 1-0

Φώτου Χρ. - Θανόπουλος Κλ. 0-1

Συμεωνίδης Θ. - Σουλικιάς Γ. 1/2-1/2

Σολδάτος Αντ. - Τζήκας Αθ. 0-1

Ο αγώνας που έγινε στον χώρο του Σ.Σ. Λάρισας σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, άρχισε στις 11:30' και τελείωσε στις 15:30'.

Χρησιμοποιήθηκαν δε για πρώτη φορά, οι καινούριες, ξύλινες σκακιέρες, του Σ.Σ. Λάρισας, οι οποίες ήταν κατά γενική ομολογία, υπέροχες. Ευχαριστούμε τον Σ.Σ. Λάρισας για την φιλοξενία και τον αγώνα”.