noodles volos banner

Την Κυριακή Μαθητικό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου προκηρύσσει Ανοικτό Ατομικό Μαθητικό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (Ράπιντ) σε 5-6 γύρους την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μακρυνίτσης-Αλεξάνδρας-Βασάνη). Δικαίωμα συμμετοχής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (Ράπιντ) έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, με ή χωρίς αθλητικό δελτίο σκακιστή.

Ολόκληρη την προκήρυξη μπορεί να τη διαβάσει κάποιος στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sevolou.gr .

Δηλώσεις συμμετοχής στο mail του συλλόγου: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017, όπου θα αναφέρονται: το ονοματεπώνυμο, η σχολική τάξη και το όνομα του σχολείου που ανήκει καθώς και το αν ο/η συμμετέχων/ουσα έχει δελτίο αθλητή της ΕΣΟ.

Λανθασμένα στοιχεία της δήλωσης ειδικά όσων έχουν δελτίο αθλητή θα οδηγήσει σε ακύρωση της συμμετοχής και της πιθανής βράβευσης.

1ο ανοιχτό τουρνουά 2016

Το 1ο ανοιχτό τουρνουά 2016 που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου ολοκληρώνεται με τον 6ο γύρο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου  2017. Στο τουρνουά συμμετέχουν 26 σκακιστές από συλλόγους του Βόλου της Αγριάς και της Λάρισας.

Στη βαθμολογία του τουρνουά προηγείται ο Κ. Κωνσταντέλιας με 4,5 β. και ισοβαθμούν στη 2η θέση οι Στ. Λαγάρας και Γ. Χατζηπολίτης με 4 β.

Ακολουθούν με 3,5 βαθμούς οι Β. Κορώνας, Κ. Τζαμτζής και Θ. Καρανικόλας. Τα αποτελέσματα και των 5 γύρων και τη βαθμολογία θα τα δείτε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.sevolou.gr