noodles volos banner

Δυο εκδηλώσεις από το Πιονάκι

Σε δελτίο Τύπου από το «Πιονάκι» αναφέρονται τα εξής: «Το Σάββατο 17/12 έγιναν στον σύλλογο μας δύο εκδηλώσεις. Μια το πρωί για τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στα τμήματα αρχαρίων και ενδιαμέσων και μια το απόγευμα για το τμήμα των προχωρημένων, μαζί με τους ενήλικες.

Το πρωί τα παιδιά που συμμετείχαν, έπαιξαν ομαδικά σκάκι στην επιδαπέδια σκακιέρα, καθώς και παρτίδες στις κανονικές επιτραπέζιες σκακιέρες. Τα παιδιά κατανάλωσαν γλυκά και μπισκότα από ένα μικρό μπουφέ που στήθηκε από προσφορές των ίδιων. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αγώνας γρήγορου σκακιού 5'+5'' (ελβετικό 5 γύρων) με την ονομασία "ΤΟ ΠΙΟΝΑΚΙ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016". Συμμετείχαν 14 σκακιστές (ενήλικες και παιδιά), ενώ στήθηκε και πάλι ένας μπουφές με καφέ, μπισκότα και γλυκά για τους συμμετέχοντες.

Μετά το τέλος του τουρνουά έγινε η απονομή των επάθλων στον 1ο νικητή κάτω των 14 και στον 1ο ενήλικα. Το τουρνουά μπορείτε να το δείτε στο chess-results. Ήταν η τελευταία εκδήλωση για το 2016. Για την έναρξη των δραστηριοτήτων μας στο νέο έτος, θα ενημερωθείτε εγκαίρως με νέα ανακοίνωση. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, υγεία και δημιουργικότητα για το νέο έτος 2017»