noodles volos banner

Η Σ.Ε.Β. στο 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Ο.

Ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου η τελική φάση του 9ου  Πανελλήνιου Ομαδικού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων της Ε.Σ.Ο. για το 2016, στο οποίο συμμετέχει και η νεανική ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ» της Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτή τον  Σκακιστικό Σύλλογο Πεύκων και συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες που εκπροσωπούν διάφορες περιοχές της χώρας.

Η τελική φάση διεξάγεται με απλό ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Στη σύνθεση της ομάδας δηλώθηκαν οι παρακάτω σκακιστές του συλλόγου: Καλλίας Σπ., Παπαιωάννου Π., Φωτιάδης Λ., Φωτιάδης Ν., Τζαμτζής Σ., Βαγγέλας Θ., Βαγγελα Εβίνα, Χατζίρη Κατερίνα, Καβούρα Παρασκευή και Ζγουλέτας Ι.

Την οργάνωση της ομάδας από την προκριματική φάση έως και τώρα έχει αναλάβει το μέλος της διοίκησης και έμπειρος σκακιστής Ι. Πατρίκος. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες των αγώνων μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην ιστοσελίδα των αγώνων: http://chessfed.gr/youthteam2016/

Last modified onWednesday, 14 December 2016 02:04