noodles volos banner

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η νεανική ομάδα της ΣΕ Βόλου

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων Θεσσαλίας 2016 με τελική νικήτρια τη νεανική ομάδα της Σ.Ε. Βόλου. Στον τελευταίο γύρο η νεανική ομάδα που είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, με αλλαγές στη σύνθεση, αγωνίσθηκε στη Λάρισα με τη νεανική ομάδα του ΣΣ Λάρισας και ηττήθηκε με 4-2. Πέτυχε μια νίκη, δυο ισοπαλίες και ηττήθηκε σε τρεις σκακιέρες. 

Ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας πλέον η νεανική ομάδα της ΣΕ Βόλου θα αγωνισθεί στην τελική φάση του 9ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 15-18 Δεκεμβρίου.

Για τις ανάγκες των αγώνων συμμετείχαν συνολικά 10 νεαροί σκακιστές και είναι οι: Βαγγέλα Εβίνα, Καλλίας Σπ., Ζγουλέτας Ι., Φωτιάδης Λ., Τζαμτζής Σ., Φωτιάδης Ν., Παπαπέτρου Χρυσάνθη, Παπαιωάννου Π., Βαγγέλας Θεοφ. και Καβούρα Παρασκευή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια που με τη συμμετοχή τους κατέκτησαν άξια το πρωτάθλημα Θεσσαλίας.

1ο ανοιχτό τουρνουά 2016

H Σκακιστική Ένωση Βόλου προκηρύσσει το 1ο ανοιχτό τουρνουά 2016, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου 2017. Το τουρνουά θα έχει εθνική αξιολόγηση της ΕΣΟ και διεθνή της FIDE. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε σκακιστής και σκακίστρια που έχουν δελτίο αθλητή της ΕΣΟ.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 25 άτομα με σειρά προτεραιότητας στο mail της Σ.Ε. Βόλου:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

www.sevolou.gr