noodles volos banner

Όλα τα μέλη από το "Πιονάκι" συμμετείχαν στη γιορτή του συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/6 στο καφενείο "το Διατηρητέον" στην παραλία Αγριάς, η γιορτή σκακιού που οργάνωσε με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων "το Πιονάκι". Συμμετείχαν όλα τα μέλη του συλλόγου (παιδιά και ενήλικες), οι γονείς των παιδιών, και αρκετοί φίλοι του. Η συγκέντρωση όλων έγινε στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα, όπου ...φορτώθηκαν τα υλικά (τραπέζια, σκακιέρες κλπ), στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι πήραν τα πιόνια και μέσω του παραλιακού δρόμου, ο οποίος είχε κλείσει για τα οχήματα, έφτασαν στο χώρο και έστησαν τις δύο επιδαπέδιες σκακιέρες και τα τραπέζια.
Αμέσως μετά άρχισαν οι παρτίδες μεταξύ των παρευρισκομένων, ενώ παράλληλα οργανώθηκε 5γυρο ελβετικό 5'+5'', με ώρα έναρξης 21:30'.
Πριν την έναρξη του τουρνουά, έγινε η απονομή των μεταλλίων στους τρεις πρώτους του Εσωτερικού 2016 από τον Χρήστο Γίτση. Στα μέσα του 3ου γύρου, λόγω σύντομης βροχής, το τουρνουά διακόπηκε. Παρ' όλα αυτά, μόλις η βροχή σταμάτησε, οι φιλικές παρτίδες συνεχίστηκαν, ενώ παράλληλα άρχισαν να παίζονται ομαδικές παρτίδες με χρόνο 5'+5'' στην επιδαπέδια σκακιέρα. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με συνοδεία αναψυκτικών για τους μικρούς και παγωμένης μπύρας και ποτών για τους μεγάλους και η γιορτή τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα.