noodles volos banner

Πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος για τη Σ.Ε. Βόλου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η πρώτη φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος της ΕΣΣΚΕ με τις συναντήσεις του 3ου γύρου. Η ομάδα της ΣΕ Βόλου κέρδισε το προγραμματισμένο παιχνίδι με το ΣΣ Ελασσόνας άνευ αγώνα με 5-0 λόγω μη καθόδου της αντιπάλου ομάδας που έχει κερδίσει το φετινό κύπελλο της ΕΣΣΚΕ.  Στον 1ο γύρο η ομάδα της ΣΕ Βόλου κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του ΣΣ Λάρισας με 4-1 και στο 2ο γύρο εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ «Άθλου» Αγριάς με 4-1.

Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα στα παραπάνω παιχνίδια έχουν ως εξής:
ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΣΕ ΒΟΛΟΥ 1-4: Σακαβός Πέτρος-Αγγελής Μιχάλης 0-1, Κόγιας Νίκος-Γίτσης Χρήστος 0-1, Σδραβόπουλος Περικλής-Χατζηπολίτης Γιώργος 0-1, Μιχάλης Χρήστος-Κορώνας Βασίλης 0-1, Παπαναγιώτου Δημήτρης-Λαγάρας Στέλιος 1-0

ΑΟ ΑΓΡΙΑΣ-ΣΕ ΒΟΛΟΥ 1-4: Νικόπουλος Γιάννης-Γίτσης Χρήστος 1/2-1/2, Παπαϊωάννου Χρήστος-Χατζηπολίτης Γιώργος 0-1, Λυχναρόπουλος Γιάννης-Κορώνας Βασίλης 0-1, Σουλικιάς Γιώργος-Λαγάρας Στέλιος 1/2-1/2, Καρατουλιώτης Κων/νος-Καλλίας Σπύρος 0-1.

Έτσι η ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη του βορείου ομίλου στην τελική φάση του πρωταθλήματος μαζί με το ΣΣ Λάρισας και τις εκπροσώπους του νοτίου ομίλου ΣΟ Λαμίας και ΣΝΟ Λαμίας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στις 21/02/2016. Στις περυσινές διασυλλογικές διοργανώσεις η Σκακιστική Ένωση Βόλου ανακηρύχθηκε δευτεραθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας στο πρωτάθλημα της ΕΣΣΚΕ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΣΟ κερδίζοντας την άνοδο της στην Α εθνική όπως και το 2010.