noodles volos banner

Σκακιστικά τουρνουά στις 4-5 Απριλίου από τη ΣΕΒ

Η Σ.Ε. Βόλου έχει προκηρύξει δυο τουρνουά πουλ με εθνική και διεθνή αξιολόγηση που θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου στο Βόλο και θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου 2015.

 

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:
Α.) Το 1ο ατομικό νεανικό τουρνουά πουλ (2015), με εθνική αξιολόγηση σε δυο ομίλους Α και Β των 7 γύρων. Ο Α όμιλος απευθύνεται σε νεαρούς σκακιστές (αγόρια) χαμηλής δυναμικότητας που δεν έχουν συμμετοχή σε επίσημους αγώνες και ο Β όμιλος σε νεαρές σκακίστριες (κορίτσια) ανεξαρτήτου δυναμικότητας. Πρόθεση της Σ.Ε. Βόλου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς σκακιστές να συμμετάσχουν σε αξιολογημένους αγώνες και με όλους τους σκακιστικούς κανόνες, στα δε κορίτσια πέραν των παραπάνω, να προετοιμασθούν για πιθανή συμμετοχή τους στο ομαδικό πρωτάθλημα της Α Εθνικής. Ο πρώτος γύρος των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου. Οι δηλώσεις θα πρέπει να στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δ/ντη αγώνων, Γεωργίου Καβούρη: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,από δική τους ηλ. δ/νση ή συγγενικού τους προσώπου.

Β.) Το 3ο ατομικό τουρνουά πουλ (2015), θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους Α και Β, των 7 γύρων. Ο Α όμιλος απευθύνεται σε σκακιστές υψηλής δυναμικότητας και θα έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση και ο Β όμιλος σε σκακιστές χαμηλότερης δυναμικότητας με εθνική μόνο αξιολόγηση, όπως και στα δυο προηγούμενα τουρνουά. Πρόθεση της Σ.Ε. Βόλου είναι να διεξαχθούν αγώνες υψηλού επιπέδου ώστε να αποτελέσουν και μια καλή προετοιμασία των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο ομαδικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Ο πρώτος γύρος των αγώνων θα ξεκινήσει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 4 Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δ/ντη αγώνων, Γιάννη Σκοτεινιώτη: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , από δική τους ηλ. δ/νση.

Για όλες τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα παράβολα συμμετοχής για το 3ο τουρνουά πουλ είναι 10€ κατ΄ άτομο και θα απονεμηθούν μετάλλια και χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους κάθε ομίλου για δε το 1ο νεανικό πουλ 5 € κατ΄ άτομο και θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε ομίλου και επιπλέον στους πρώτους των δυο ομίλων, από ένα σκακιστικό βιβλίο.

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και άλλες λεπτομέρειες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/