noodles volos banner

Νέα της Σ.Ε.Β.

Πραγματοποιήθηκε ο 2ος γύρος της προκριματικής φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας 2014-2015 που διοργανώνει η Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. με συμμετοχή της Σ.Ε. Βόλου. Η ομάδα του Βόλου που είναι ενταγμένη στο Βόρειο όμιλο αντιμετώπισε εκτός έδρας την ισχυρή ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας και απέσπασε ισοπαλία, αποτέλεσμα που ικανοποιεί τη νεανική ομάδα του Βόλου. Στη σύνθεσή της είχε, τον έμπειρο σκακιστή Γίτση Χρ., τους φοιτητές Ζαϊρέ Κ. και Λαγάρα Στ. καθώς και τους νεαρούς Παπαδούλη Γ. και Ζγουλέτα Ι.
Τα αποτελέσματα ανα σκακιέρα ήταν τα παρακάτω: Γίτσης Χρ.-Κόγιας Κ. 0,5-0,5, Παπαδούλης Γ.-Πυργίδης Π. 0,5-0,5, Ζγουλέτας Ι.-Τέγος Β. 0-1,  Ζαϊρές-Καρανάσιος Κ.-Κόγιας Ν. 0,5-0,5, Λαγάρας  Στ.-Ναθαναήλ  Σπ. 1-0.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου το αποτελέσματα ήταν Α.Ο. Άθλος Αγριάς-Φ.Ο. Καρδίτσας 2-3 και διαιτήτευσαν οι Βολιώτες διαιτητές, Σκοτεινιώτης Ι. και Καβούρης Γ.
Την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου για τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος του ομίλου, η ομάδα της Σ.Ε. Βόλου θα υποδεχθεί στο Βόλο, την ομάδα του Σ.Σ. Ελασσόνας, ενώ θα γίνουν και οι παρακάτω συναντήσεις: Φ.Ο. Καρδίτσας-Σ.Σ. Λάρισας και  Σ.Σ. Φαρσάλων-Α.Ο. Άθλος Αγριάς. Στις 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν η τακτική γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου της Σ.Ε. Βόλου. Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω στην ιστοσελίδα του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/

Last modified onThursday, 05 February 2015 12:34