Logo
Print this page

Τ. Κορακάκης: «Δεν μπορούμε να εγκατασταθούμε στον Βόλο»

Πρώτη μέρα προπόνησης η  1η Σεπτέμβρη για τη δραμινή χρυσή  και χάλκινη Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, μετά τις ολοήμερες διακοπές της.

Η ‘Άννα βρέθηκε για πρώτη φορά στο χώρο του «σκοπευτηρίου» που έκανε τις προπονήσεις της , μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο, θέλοντας να κάνει το ίδιο, ξεκινώντας την προσπάθεια της αυτή την φορά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κυπέλλων που θα γίνει στην Ιταλία στις αρχές του ερχομένου μήνα.

 Το τι αντίκρισε όμως ήταν απερίγραπτο. Όπως δήλωσε ο πατέρας της Τάσος Κορακάκης στο σάιτ dramini.gr “Δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι κατεστραμμένα. O δήμαρχος μας υποσχέθηκε ότι θα υπάρχει μία ξύλινη κατασκευή μέχρι τις 30 Αυγούστου, όμως δεν υπάρχει τίποτε. Μέσα στον ήλιο και τον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το γνωρίζουμε. Είναι πολύ λυπηρό που δεν τηρήθηκε η συμφωνία που κάναμε με τον δήμαρχο. Δεν είναι καθόλου πρακτικό να πάμε σε άλλο σκοπευτήριο και δεν μπορεί να γίνεται καθημερινά. Το πιο κοντινό σκοπευτήριο για 25 μέτρα με μηχάνημα είναι πολύ μακριά, στον Βόλο. Δεν μπορούμε να πάμε να εγκατασταθούμε στον Βόλο. Πρέπει να είμαστε μέσα στη Δράμα».

Από τη μεριά της η Άννα Κορακάκη τόνισε στο σάιτ dramini.gr ότι είναι πολύ εκνευρισμένη και πως το σοκ της είναι πολύ μεγαλύτερο τώρα σε σχέση με τότε που είχε δει τις φωτογραφίες.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]