noodles volos banner

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ο.Ε.Α. - Ν.Α.Β.

Συνέχεια των επιτυχιών των αθλητών Ιστιοπλοίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. , στον 3ο Διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας τριγώνου «ΙΘΑΚΗ 2013» για σκάφη optimist & laser 4.7, που διεξάχθηκε στο Ιόνιο πέλαγος από τον αθλητικό όμιλο «ΠΡΟΟΔΟΣ» Ιθάκης  και τον Δήμο Ιθάκης , στον όρμο του Βαθέως.

 

Συγκεκριμένα  η νεαρή αθλήτρια της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β , ΑΛΕΞΙΟΥ  ΕΛΛΙΝΑ που επίσης διακρίθηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Διεθνή διοργάνωση ATHENS EUROLYMP 2013 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, διακρίθηκε ξανά, με σκάφος laser 4.7 κατακτώντας τη 1η θέση και  χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια και στη Γενική κατηγορία (overall) μεταξύ αθλητριών και αθλητών από ομίλους της Ιθάκης , της Πάτρας, του Ρίου, του Κιάτου, του Αιγίου και  της Καλαμάτας.

Κατά τους διοργανωτές, η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά αφού έφτασε τα 60 σκάφη με πολύ καλούς αθλητές ιστιοπλόους. Προηγήθηκε το προπονητικό Camp υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή της Ε.Ι.Ο κ. Θανάση Πινιάρη δίνοντας πολλά εφόδια στους αθλητές που το παρακολούθησαν.

Τη τρίτη θέση και  χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία laser 4.7 στα κορίτσια, κατέκτησε η ανερχόμενη ΑΓΓΕΛΗ  ΑΛΚΜΗΝΗ, επίσης αθλήτρια του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. Αξιόλογη συμμετοχή είχε ακόμη ένας νεαρός αθλητής του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β., ο μικρός ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΙΝΙΑΡΗΣ στη κατηγορία optimist.

Η επιτυχία των αθλητριών του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β., καταδεικνύει για ακόμη μία φορά την άριστη και επίμονη δουλειά που συντελείται στον βολιώτικο όμιλο που έχει αναδείξει παγκόσμιους πρωταθλητές και συνεχίζει παρ’ όλες τις δυσκολίες να υποστηρίζει τα τμήματα με όλα τα δυνατά μέσα.

 

 Το Διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., με ανακοίνωση του συνεχάρη τις αθλήτριες του για την επιτυχία τους, τον προπονητή τους κ. Γιάννη Περιβολιώτη που συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις και δηλώνει ότι και στη νέα σεζόν θα σταθεί δίπλα στους αθλητές με όλες του τις δυνάμεις διότι είναι πλέον ορατό  ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που η Υγιής Βολιώτικη Ιστιοπλοία θα ανεβεί στα ψηλότερα βάθρα Παγκοσμίως.