noodles volos banner

Ιστιοπλόοι του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7

Διεξήχθη στην Πάτρα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Laser 4,7. με την ονομασία "European Youth Championships & Trophy 2018". Την οργάνωση και διεξαγωγή ανέλαβε ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας "ΙΑΣΩΝ" με την υποστήριξη της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες 12-17 ετών κατηγορίας εφήβων, ενώ οι συμμετέχοντες χώρες ήταν 40. Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν να διεξαχθούν στην Ελλάδα από το 1991. 

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε με τους αθλητές κλάσης Laser Περιβολιώτη Δημοσθένη, Σκουλή Βλάση, Σάρκο Ιωάννη και Δεληγιάννη Γιώργο. Και οι 4 Βολιώτες αθλητές απεκόμισαν πρωτόγνωρες εμπειρίες συναγωνιζόμενοι με αθλητές άλλων χωρών και κατετάγησαν στον Χάλκινο Στόλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και οι φίλοι της  Βολιώτικης Ιστιοπλοΐας συγχαίρουν τους αθλητές και τον προπονητή τους Γιάννη Περιβολιώτη για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2018.