noodles volos banner

Τέσσερα μετάλλια στο Περιφερειακό για τους ιστιοπλόους του O.E.A.-N.A.B.

Με μεγάλη επιτυχία για την ιστιοπλοϊκή ομάδα του O.E.A.-N.A.B. ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 6 όμιλοι, με 41 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία optimist και 26 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Laser 4.7. Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Περιβολιώτη συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες  στην κατηγορία optimist και 3 αθλητές στην κατηγορία laser 4.7

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Εύβοιας 4-5 Μαρτίου 2017, η αθλήτρια της κατηγορίας optimist Βιολέττα Αντωνοπούλου κατέλαβε την πρώτη θέση στα κορίτσια και τη δεύτερη στη γενική, ενώ ο αθλητής Ορέστης Χαρίτος κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 11χρονων στην πρώτη του συμμετοχή σε Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος στους Ωρεούς Εύβοιας 11-12 Μαρτίου 2017, όπου προστίθενται και οι κούρσες της πρώτης φάσης, η ομάδα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. βελτίωσε τις κούρσες και τις επιδόσεις και επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια και προκρίσεις για τους αγώνες για τη σύσταση της  Εθνικής Ομάδας.

Τα μετάλλια πήραν: κατηγορία optimist κορίτσια Βιολέττα Αντωνοπούλου 1η θέση, Ευσταθία Περιβολιώτη 3η θέση.

 Κατηγορία optimist αγόρια Ιωάννης Σάρκος 3η θέση και κατηγορία laser 4.7 Δημοσθένης Περιβολιώτης 3η θέση.

Στα 11χρονα αγόρια ο Ορέστης Χαρίτος κατέλαβε την 4η θέση. Στην κατηγορία optimist ο αθλητής  Νίκος Σάρκος κατέλαβε την 7η  θέση στα αγόρια, ενώ η Αναστασία Στρατηγοπούλου ήρθε 9η στα κορίτσια. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητές Γιώργος Βλάχος, Πάρις Μορφωνιός, Παναγιώτης Βαρνάβας και  Σπύρος Μπαλώνης.

Στην κατηγορία laser 4.7 οι άλλοι δύο αθλητές του τμήματος Βλάσης Σκουλής και Γιώργος Δεληγιάννης κατέλαβαν την 8η και 9η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη.

Από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες, οι Βιολέττα Αντωνοπούλου, Ιωάννης Σάρκος και Δημοσθένης Περιβολιώτης έχουν πάρει την πρόκριση για τους αγώνες για τη σύσταση των προεθνικών ομάδων. Επειδή τα περιφερειακά πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί, πιθανότητα πρόκρισης στους ίδιους αγώνες έχει και ο αθλητής της κατηγορίας optimist Νίκος Σάρκος, που κατέλαβε την όγδοη θέση στη γενική κατάταξη και ο αθλητής Βλάσης Σκουλής στην κατηγορία laser 4.7.

Οι αγώνες αυτοί θα πραγματοποιηθούν 7-11 Απριλίου 2017 από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Η Διοίκηση του ομίλου συγχαίρει τους διοργανωτές Ομίλους των δύο Περιφερειακών Πρωταθλημάτων, τον Ναυτικό Όμιλο Λίμνης Εύβοιας και τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών Εύβοιας και τους ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία.

Συγχαίρει επίσης τους αθλητές, αθλήτριες  του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β. και τον προπονητή Γιάννη Περιβολιώτη για τη σταθερά ανοδική πορεία της βολιώτικης αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και την εξαιρετική παρουσία τους εντός και εκτός νερού και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!