noodles volos banner

Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στην Αταλάντη

Οι αθλητές του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. μετά τις βραβεύσεις στον αγώνα της Αταλάντης Οι αθλητές του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. μετά τις βραβεύσεις στον αγώνα της Αταλάντης

Η Ιστιοπλοΐα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., συμμετείχε στον προγραμματισμένο από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διασυλλογικό αγώνα «Περίπλους Άϊ- Νικόλα», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7. Συγκεκριμένα συμμετείχε με τρεις αθλητές στα laser 4,7, οκτώ αθλητές και μια αθλήτρια στα Optimist. Το Σάββατο έγιναν 3 ιστιοδρομίες, ενώ την Κυριακή πραγματοποιήθηκε 1 ιστιοδρομία.

Στην κατηγορία optimist η αθλήτρια Βιολέττα Αντωνοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών, ενώ στην κατηγορία laser 4.7 ο αθλητής Δημοσθένης Περιβολιώτης κατέκτησε την τέταρτη θέση με ένα μόλις βαθμό πίσω από τον τρίτο αθλητή. Στην ίδια κατηγορία των laser 4.7 οι αθλητές Βλάσης Σκουλής και Γιώργος Δεληγιάννης κατέκτησαν την 5η και 11η θέση αντίστοιχα.

Οι αθλητές της κατηγορίας optimist κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Γιάννης Σάρκος 13η, Νίκος Σάρκος 18η, Παναγιώτης Βαρνάβας 21η, Λάμπης Νιφόρος 25η και Πάρης Μορφωνιός 26η σε σύνολο 40 αθλητών και αθλητριών.

Στην κατηγορία 11χρονα optimist ο αθλητής Γιώργος Βλάχος κατέλαβε την 12η θέση στην κατηγορία του σε σύνολο 44 αθλητών και αθλητριών. Στην ίδια κατηγορία ο αθλητής Ορέστης Χαρίτος κατέλαβε την 16η θέση στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, ενώ την 17η θέση κατέλαβε ο Γιάννης Κουρκούβελος.

Στον αγώνα επίσης συμμετείχαν ο Ν. Ο. Γαλαξιδίου, ο Ν.Ο. Ραφήνας "Αλκυών", ο Ν.Ο. Νέας Μάκρης, ο Ν.Ο. Αρτέμιδας, ο Ν.Ο. Μάτι Αττικής, ο Ν.Ο. Αγίου Κωνσταντίνου, ο Ν.Ο.Διαύλου Ωρεών, ο Ν.Ο. Βοΐων, ο Ν. Ο. Λίμνης Ευβοίας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας   και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας.

 Η διοργάνωση του αγώνα από τον Ν.Ο. Αταλάντης ήταν εξαιρετική. Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρει τον προπονητή Γιάννη Περιβολιώτη και τους μικρούς αθλητές για τις επιτυχίες τους και την αθλητική συμπεριφορά τους!