Logo
Print this page

Σήκωσαν στα χέρια Μάντη-Καγιαλή!

Απίστευτες στιγμές αποθέωσης για τους Παναγιώτη Μάντη - Παύλο Καγιαλή κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 470 της ιστιοπλοϊας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Ούτε στον τελικό δεν αισθανόμουν έτσι. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, οι φίλοι μας, δεν έχω τι να πω… Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, πεισμώσαμε περισσότερο. «Ηταν ένας αγώνας πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, όλοι οι φίλοι μας, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο», τόνισε ο Καγιαλής, με τον Μάντη από την πλευρά του να τονίζει:

«Θυσιάστηκε μία-δύο τρεις μέρες η Ιφιγένεια όμως τα καταφέραμε. Είναι τεράστιοι αθλητές οι Αυστραλοί, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας αγώνας που κράτησε πολλές μέρες με αγωνία. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε. Ηταν πολλά τα χρόνια που το περιμέναμε κόποι που καταβάλλαμε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι τιμή μας που φοράμε τα γαλανόλευκα και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα», πρόσθεσσαν στη συνέχεια οι δύο αθλητές ενώ ο προπονητής τους Μάκης Ωρολογάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γύρισα στο σπίτι και από την συγκίνηση, την κούραση και ευτυχία, δεν μπορούσα να ανέβω στα σκαλιά».

Οι δύο αθλητές συναντήθηκαν λίγο αργότερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στο γραφείο του, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πουλάκη.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]