Logo
Print this page

Φιλοξενία Σέρβων στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑΝΑΒ

Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την  ομάδα optimist από το Ναυτικό Όμιλο NC Palilula από το Βελιγράδι της Σερβίας. Η φιλοξενία διήρκεσε από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου. Την ξένη αποστολή αποτελούσαν 5 αθλητές, ο προπονητής Jovke Jovanovic και 3 συνοδοί. Οι αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις και να αποκομίσουν εμπειρίες, καθώς και να συναναστραφούν με αθλητές μιας άλλης χώρας.

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. έχει λάβει επίσημη πρόσκληση από το NC Palilula για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες που  διοργανώνονται στις αρχές Μαΐου στο Βελιγράδι.

Τη φιλοξενία της σερβικής ομάδας υποστήριξαν και τοπικές επιχειρήσεις που με πολύ μεγάλη χαρά προσέφεραν προϊόντα τους σαν δώρα στους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, οι «Μύλοι Λούλη» προσέφεραν αλεύρι και σοκολατένια muffin, οι «Βιολογικοί Αμπελώνες Τοκαλής» από τη Ν. Αγχίαλο προσέφεραν τσίπουρο και ο παραγωγός Περικλής Παχής από τη Βυζίτσα Πηλίου προσέφερε μέλι. Έτσι τα προϊόντα του τόπου μας ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι χάρη στη χορηγία παραγωγών της Μαγνησίας. Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]