noodles volos banner

Διακρίθηκαν αθλητές του ΟΕΑΝΑΒ στην ιστιοπλοΐα

Συνέχεια των επιτυχιών των αθλητών Ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στα επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, εκπροσωπώντας επάξια τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και την περιοχή μας στην αγωνιστική Ιστιοπλοΐα, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο αθλητές ιστιοπλοΐας του ΟΕΑ-ΝΑΒ με σκάφη τύπου laser 4.7 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη από 18 έως 21 Ιουλίου στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Αλκμήνη Αγγέλη (φωτό) κατέκτησε την 19η θέση ανάμεσα σε 47 αθλήτριες, ενώ ο Θοδωρής Αλεξίου την 40η ανάμεσα σε 108 αθλητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Περιβολιώτη και τους αθλητές για την πολύ καλή προσπάθεια και τη συνεχή παρουσία σε αγώνες ιστιοπλοΐας με σημαντικές διακρίσεις.

Η συνέχεια της παρουσίας της βολιώτικης Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας  θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, από τις 2/9 έως τις 8/9 στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα γίνουν στην Παλαιά Φώκαια Αττικής. Τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και τον Βόλο θα εκπροσωπήσει  η αθλήτρια του Ομίλου Βιολέττα Αντωνοπούλου στα σκάφη optimist. Οι φίλοι της Ιστιοπλοΐας της εύχονται ολόθερμα καλή επιτυχία.