Logo
Print this page

Επιτυχίες για ιστιοπλόους του ΟΕΑΝΑΒ σε αγώνες στη Χίο

Νέες επιτυχίες για τους αθλητές και αθλήτριες της ιστιοπλοΐας του ΟΕΑΝΑΒ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκάφη τύπου optimist που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 22 Ιουνίου στο νησί της Χίου, με τη συμμετοχή περίπου 230 αθλητών και αθλητριών.

Την αποστολή του ΟΕΑΝΑΒ αποτελούσαν ο προπονητής Ιωάννης Περιβολιώτης, δύο αθλητές και μία αθλήτρια, ενώ συμμετείχε και ένας αθλητής από την Αταλάντη, καθώς και η έφορος Τζένη Παπαϊωάννου. Η αθλήτρια Βιολέττα Αντωνοπούλου διεκδίκησε με αξιώσεις και κατάφερε και μπήκε στο χρυσό στόλο, ενώ ταυτόχρονα πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση για τους Βαλκανικούς Αγώνες που φέτος θα διεξαχθούν στην Ελλάδα από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές Γιάννης Σάρκος και Βλάσης Σκουλής αγωνίστηκαν στον αργυρό στόλο και κατέκτησαν καλές θέσεις, με τον τελευταίο να χάνει την πρόκριση για τους Βαλκανικούς Αγώνες σε μια άτυχη στιγμή λίγο πριν τον τερματισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση των αγώνων από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου ήταν εξαιρετική καθώς επίσης και η φιλοξενία.
Επόμενος στόχος για το τμήμα ιστιοπλοΐας το πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκάφη τύπου laser 4.7 που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο το διάστημα 18-21 Ιουλίου 2016.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]