noodles volos banner

Γνωριμία με την ιστιοπλοΐα για 50 άτομα

Άλλο ένα free days sailing ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, δίνοντας την ευκαιρία σε 50 περίπου άτομα να δουν από κοντά ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοικτής θαλάσσης, να πλεύσουν στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας και να πάρουν μια πρώτη εικόνα των χειρισμών του σκάφους και των ρυθμίσεων των ιστίων.

Η εκδήλωση, που για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η himera sailing school, έχει δώσει την δυνατότητα σε περισσότερα από 250 άτομα από το 2010 να ενημερωθούν για την πολύπλευρη δραστηριότητα που προσφέρει η ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν μια τρίωρη εν πλω γνωριμία με το ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Όπως κάθε χρονιά μαζί ήταν το Filippou Café Classique ως σημείο συνάντησης των γκρουπ προσφέροντας εκπτωτικές τιμές στα take away είδη του στους συμμετέχοντες, ενώ φέτος στην παρέα μας προστέθηκαν ο Perfect Radio 103.3 ως χορηγός επικοινωνίας, το Cross Fit Volos Box ως υποστηρικτής και ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Βόλου ανοικτής θαλάσσης!

Ιδιαιτέρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λιάπη Χρίστο και την sail Aegean η οποία και προσέφερε ένα από τα σκάφη της για της ανάγκες της εκδήλωσης καθώς και τους μαθητές και φίλους, Καπεταν Γιάννη Δημήτρη, Κωτούλα Μαρία και Αλεξίου Δημήτρη που βοήθησαν στο εν πλω κομμάτι της εκδήλωσης.

Τέλος το Σάββατο 23/5 ξεκινά η νέα σειρά τμημάτων κυβερνητών με την πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων να έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι στο σκάφος της σχολής. Όσοι δεν μπόρεσαν αν δώσουν το παρών στις ενημερωτικές συναντήσεις της εβδομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6936923665ούτως ώστε να ενημερωθούν και να προσέλθουν στο Σαββατιάτικο ραντεβού.