noodles volos banner

Ολοκληρώνεται με επιτυχία η εκπαιδευτική δραστηριότητα της σχολής himera sailing team

Η είσοδος στον τελευταίο μήνα του χρόνου φέρνει τη σχολή himera sai1ing te4m, κοντά στην ολοκλήρωση της συνολικής εκπαιδευτικής μας δραστηριότητας για το 2014.

Πιο συγκεκριμένα στις 16/11 η αγωνιστική ομάδα της σχολής, himera sai1ing te4m, συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΙΟΒΑΘ. Η ομάδα έτρεξε τους 6 φθινοπωρινούς αγώνες με το σκάφος himera καταγράφοντας ως καλύτερη στιγμή την 2η θέση το μπράτσο Μιτζέλα-Βόλος, στον αγώνα «Αργοναύτης».

Επίσης στο τέλος φθάνει και η εκπαιδευτική δραστηριότητα των τμημάτων κυβερνητών με τα Β1&Β2 να ολοκληρώνουν τις 75 ώρες πρακτικής και 12 θεωρητικής εκπαίδευσης, την Κυριακή 7/12και το Β3 να ετοιμάζετε για το διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι του στις 6-7/12.

Παράλληλα μετά την ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου η σχολή προγραμματίζει την έναρξη της χειμερινής εκπαιδευτικής της δραστηριότητας, για τους τολμηρούς ...νέους και παλιούς μαθητές, καθώς και ποικίλες άλλες δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις που αφορούν τις πρώτες βοήθειες, επίδειξη σωστικών, καθώς και τις θεσμοθετημένες  πλέον εκδηλώσεις, όπως την κοπή της πίτας-απονομή πτυχίων και χειμερινή εκδρομή σκι.