noodles volos banner

Νέες επιτυχίες του ΟΕΑ/ΝΑΒ στην ιστιοπλοΐα

Συνέχεια των επιτυχιών και των πολύ καλών εμφανίσεων των αθλητριών και των αθλητών  της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.,  στον Διασυλλογικό αγώνα τριγώνου που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης (Ν.Ο.Α.Τ), σε όλες τις κατηγορίες (optimist, laser 4.7, laser radial).

Στη κατηγορία optimist ο Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β σε σύνολο 61 σκαφών , συμμετείχε κατηγορία κάτω των 11 χρόνων , με την αθλήτρια, Αντωνοπούλου Βιολέτα η οποία κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και με την Γιολδάση Μαριάνα με αξιόλογη συμμετοχή καθώς και με τους νεαρούς αθλητές Περιβολιώτη Δημοσθένη, όπου  κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία κάτω των 11 χρόνων και με τους Αλεξίου Δημήτρη, Πινιάρη Ιάσονα και Βαρνάβα Παναγιώτη οι οποίοι είχαν ικανοποιητική απόδοση.

Στη κατηγορία των laser 4.7  η διεθνής αθλήτρια  Αλεξίου Ελλίνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο και η επίσης διεθνής αθλήτρια  Αγγέλη Αλκμήνη κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στη κατηγορία laser radial,  η αθλήτρια Φασούλα Γεωργία  τερμάτισε δεύτερη και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ο Αλεξίου Θοδωρής  τερμάτισε στη τέταρτη θέση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β συγχαίρει τις αθλήτριες, τους αθλητές και τον προπονητή τους  Γιάννη Περιβολιώτη   και τους εύχεται πολλές ακόμα επιτυχίες.

Το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. θα συμμετάσχει στον ετήσιο Διεθνή Αγώνα  που διοργανώνει ο  Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης (Ο.Φ.Θ.), στις 26,27,28 & 29 Δεκεμβρίου, για σκάφη τύπου OPTIMIST - LASER RADIAL - LASER 4.7 - 4.20 με την επωνυμία «18ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2013», στο ξενοδοχειακό συγκρότημα MEDITERRANEAN Village Hotels στην Παραλία Πιερίας,  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ν.Ο. Κατερίνης και του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος.

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Καζάκης Απόστολος, οι έφοροι  Ιστιοπλοΐας  Γεωργιάδης Σωκράτης, Αλεξίου Ιωάννης και ο έφορος Ανοικτής Θάλασσας Αλεξίου Απόστολος εύχονται σε όλους τους αθλητές , αθλήτριες, προπονητές, γονείς και φίλους της Ιστιοπλοΐας καλές γιορτές .