Logo
Print this page

Ασημένιο για τον Χρ. Φραδέλο του Νικόμαχου στο President Cup

Συνεχίζει ο Νικόμαχος Βόλου τις επιτυχίες και τις δραστηριότητές του, με τη συμμετοχή των αθλητών του σε πολλές διοργανώσεις Taekwondo.

Τέλος Απριλίου στην Αθήνα έγινε το «President cup», μια διοργάνωση που αριθμούσε 2.500 αθλητές από 60 χώρες. Εθνικές ομάδες καθώς και σύλλογοι έφταναν στους 250 σε σύνολο συμμετοχών και το επίπεδο ήταν κορυφαίο, αφού υπήρχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι ή και Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές.

Ο Φραδέλος Χρήστος, δίνοντας τέσσερις καταπληκτικούς αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία -61 παίδων χάνοντας στον τελικό από τον Ρώσο αθλητή. Η νίκη του αυτή του δίνει τη δυνατότητα της απευθείας συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων, που θα γίνει τέλος Οκτώβριου του 2018. Στους αγώνες συμμετείχαν με την Επίλεκτη ομάδα της Εταβε και οι Δαμαλάς Μανώλης, Χρηστακης Βαλάντης και Ζαχαράκη Μαριτίνα, οι οποίοι, αν και αγωνίστηκαν πολύ καλά, δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις τετράδες των κατηγοριών τους. Επίσης στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε και ο Τσελεπής Γιώργος, ο οποίος δεν κατάφερε κι αυτός να μπει στην τετράδα της κατηγορίας του.

Επιπλέον τα δυο πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαΐου ο Βολιώτικος σύλλογος βρέθηκε στην Κοζάνη και στις Σέρρες με μικρούς αθλητές του για τη συλλογή εμπειριών σε αγωνιστικό επίπεδο, στις αντίστοιχες διοργανώσεις που έγιναν εκεί από τοπικούς συλλόγους. Στην διοργάνωση που έγινε στις Σέρρες πολλοί αθλητές αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες σε φιλικό επίπεδο, για να μάθουν πως είναι κι αυτή η διαφορετική αγωνιστική κατάσταση.

Στα αμέσως επόμενα σχεδία του συλλόγου είναι η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Εταβε στις 26-27 Μαΐου καθώς και σε πρωτάθλημα βαθμολογούμενο G1 που θα γίνει στη Βουλγαρία αρχές Ιουνίου.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]