noodles volos banner

Μετάλλια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις για τον Νικόμαχο

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ταεκβοντό πήραν μέρος αθλητές του Νικόμαχου. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

«Πολλές ήταν οι αγωνιστικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν οι αθλητές του Βολιώτικου συλλόγου Ταεκβοντό «Νικόμαχος» το τελευταίο διάστημα. Μπορούν να χαρακτηριστούν όλες επιτυχημένες, αφού οι αθλητές του διακρίθηκαν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα 1 και 2 Απριλίου έγινε στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, όπου ο σύλλογος συμμετείχε με 5 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο με την Γκαγιάννη Τάνια στα -49 κιλά Γυναικών, η όποια έχασε στον τελικό και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα.

Στις 5 και 6 Απριλίου έγινε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στην Αθηνά, όπου η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και υπήρχε ανταγωνισμός για τη διάκριση, αφού οι πρώτες τρεις θέσεις δίνουν σε όλους τους μαθητές μόρια για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στο πρωτάθλημα αυτό ο σύλλογος συμμετείχε με 6 αθλητές και κατάφερε να πάρει ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Μανώλη Δαμάλα στα +78 κιλά.

Στις 8 και 9 Απριλίου έγινε το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχαν 1200 αθλητές από 105 σωματεία της Βορείου Ελλάδος (όλες οι δηλώσεις φαίνονται διαδικτυακά στο www.etabe.gr), αριθμός που ξεπερνά όλα τα δεδομένα. Στο πρωτάθλημα αυτό ο σύλλογος συμμετείχε με 22 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 10 μετάλλια, 4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Χρυσό μετάλλιο πήρε ο Χρηστάκης Βαλάντης στην κατηγορία Ανδρών -58 κιλά, ο Κωστάκης Νικόλαος στην κατηγορία -61 κιλά παίδων, ο Χλίτσιος Αργύρης στην κατηγορία -53 κιλά παίδων και ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -49 κιλά παίδων. Ασημένιο μετάλλιο πήρε η Μανωλάκη Γιολάντα στα -68 κιλά Νεανίδων, ο Τόρης Ευάγγελος στα -33 κιλά παίδων και ο Δαμαλάς Μανώλης στα +87 κιλά Ανδρών. Χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Σαραντόπουλος Χρήστος στα -68 κιλά Ανδρών, ο Σωτήρης Κωνσταντίνος στα -49 κιλά Παίδων και η Πούλιου Αθηνά στα -30 κιλά κορασίδων.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχει ο σύλλογος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιατί στον αθλητισμό, η συμμετοχή και μονό αποτελεί ΝΙΚΗ…»