noodles volos banner

Μεγάλος νικητής ο Μαγνησιακός, 0-2 τη Δήμητρα

Ο Μαγνησιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ. Επικράτησε 0-2 της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη και εδραιώθηκε για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την ομάδα της Ευξεινούπολης.

Η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη, καθώς παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους και από τη στιγμή που προηγήθηκαν φρόντισαν ψύχραιμα και χωρίς να δώσουν χώρους να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Στον αντίποδα οι πράσινοι παρέμειναν "άσφαιροι" για δεύτερο συνεχόμενο κρίσιμο παιχνίδι, γεγονός που τους στοιχίζει ακριβά στο κυνήγι της πρωτιάς.

Το φιλμ του αγώνα

15' Ο Μαγνησιακός "προειδοποίησε" με μακρινό σουτ του Τσένα, που έδιωξε ο Σαββίδης, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, προτού καταλήξει κόρνερ.

16' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπάλας τροφοδότησε με πανέμορφη ασίστ στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος με συρτό πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σαββίδη ανοίγοντας το σκορ 

48' Ο Αντωνιάδης σχεδόν από τη γραμμή του τέρματος απέτυχε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, η οποία χτύπησε στο σώμα του και έφυγε άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων!

55' Και πάλι ο προωθημένος Αντωνιάδης πρόλαβε την έξοδο του Βίτσιου, η κεφαλιά του όμως πηγαίνει στην εξωτερική  πλευρά των διχτύων.

63' Τετ-α-τετ του Θεοδωρόπουλου με τον Σαββίδη, ο οποίος έδιωξε σωτήρια

71' ΓΚΟΛ 0-2 Εκτέλεση φάουλ του Γκέρτσου με αποδέκτη τον αφύλακτο Καρακίτσο κιι αυτός με προβολή νίκησε τον υψηλόσωμο γκολκήπερ της Δήμητρας, ζευγαρώνοντας τα γκολ του Μαγνησιακού και  κλειδώνοντας τη νίκη. Να σημειωθεί ότι οι Ευξεινουπολίτες -ένα λεπτό πριν-διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στον Αντωνιάδη, ισχυριζόμενοι ότι η παράβαση (το φάουλ από το προήλθε το 0-2) δόθηκε ανάποδα. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο υπήρξε σύρραξη παικτών και παραγόντων και διακοπή λίγων λεπτών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης,Γκαρνίδης, Μπαράκου, Τσέργας, Δάρας (46’ Αντωνιάδης), Βούλγαρης (76’ Δήμας), Γαλατσίδας, Ποζιόπουλος, Χατζέλας, Κακλιάς, Γκάμπας (58’ Κόκκαλης)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Κρανιάς, Τσένα, Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Γκέρτσος, Μπάλας (83’ Τζίκας), Μάιπας, Θεοδωρόπουλος (90’ Πέτρου), Καρακίτσος, Γκάγκας (76’ Προβιάς)

Τζώρτζης Τσάτσος

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στον δεύτερο όμιλο της Β' ΕΠΣΘ την Κυριακή ήταν τα εξής:

Αχιλλέας - Μικροθήβες 3-3

Ηρακλής Α.Θ. - Αγία Άννα 1-6

Μυρμιδόνες - Ν.Α. Νίκης 1-0

*Στον α' όμιλο ολοκληρώθηκε σήμερα η 7η αγωνιστική με τα ματς Πανιώνιος - Εθνικός 2-4 και  Ελευθεριακός - Άνθιμος Γαζής 0-1

Last modified onSunday, 27 November 2016 23:13