noodles volos banner

Διεθνείς διακρίσεις για αθλητές του Νικόμαχου Βόλου

Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Οκτωβρίου διεξήχθη το Παγκόσμιο Διεθνές πρωτάθλημα “GALEB TROPHY” στη Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι όπου 4 αθλητές του Νικόμαχου Βόλου αγωνίστηκαν με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Προπονητής των κλιμακίων που συνόδευε την αποστολή ήταν ο εκ των προπονητών του Νικόμαχου Βόλου, Τόρης Δημήτριος.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 1300 αθλητές από 30 χώρες, γεγονός που μπορεί να διαπιστωθεί στις δηλώσεις των αθλητών που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Να αναφέρουμε πως τα τελευταία 5 χρόνια τα πάντα στο άθλημα του Ταεκβοντό γίνονται μέσω διαδικτύου, για να υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όλα.

Οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να αποσπάσουν ένα ασημένιο μετάλλιο και μια 5η θέση. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γκαγιάννη Τάνια παίζοντας 5 αγώνες και χάνοντας 5-4 στον τελικό από την Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

Την 5η θέση κατέλαβε η Λιμνιώτη Μαρία Ζωή, αφού κέρδισε 2 αγώνες και έχασε στον προημιτελικό για ένα πόντο.

Αξιόλογη εμφάνιση για τον Χρηστάκη Βαλάντη, ο οποίος είχε άτυχη κλήρωση, αφού αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με τον Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος ήταν ο τελικός νικητής της κατηγορίας.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Βογιατζή Αγγελική, η οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει στον πρώτο αγώνα την πρωταθλήτρια της κατηγορίας από την Κροατία.

Ο ΑΣ Νικόμαχος Βόλου ευχαριστεί την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και τον πρόεδρο, οι οποίοι στήριξαν οργανωτικά και οικονομικά την προσπάθεια αυτή των επίλεκτων αθλητών και τους έδωσαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν εμπειρίες πολύ σημαντικές για το μέλλον.