noodles volos banner

Έναρξη στις 24 Αυγούστου για την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου

Στα τέλη Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για την ΑΕΒΔ – Διπλές προπονήσεις, με έμφαση στη φυσική κατάσταση, περιλαμβάνουν οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν στις τάξεις της ομάδας του Διμηνίου την έναρξη της φετινής χρονιάς, που θα τους βρει και πάλι στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Πάρη Λότφι “μπαίνει” και πάλι στο γήπεδο στις 24 Αυγούστου, με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας να είναι αφιερωμένο στην αερόβια προπόνηση, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Athletes Club. Η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, προκειμένου οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου να προσαρμοστούν σε ρυθμό προπονήσεων, ύστερα από τη μακρά διάρκεια των διακοπών τους.

Ο προσανατολισμός των “πορτοκαλί”, όσον αφορά το ρόστερ, παραμένει ο ίδιος με πέρσι, με το μέσο όρο ηλικίας των καλαθοσφαιριστών που το απαρτίζουν να μη ξεπερνά τα 23 έτη. Οι διαφορές, σε σχέση με πέρσι, δεν είναι πολλές, με τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες να είναι μετρημένες και πολύ προσεγμένες. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι γκαρντ Πανταζής, Αναγνωστόπουλος και Ξυπνητός, ενώ στη front-line προστέθηκαν οι Τσίγκος και Ρόσσιος. Αντίθετα, αποχώρησαν οι Ιωαννίδης, Κανούλης, Καραμπελιάς και φυσικά ο Σπύρος Κατσαφούρης, που αποσύρεται από την ενεργό δράση, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή του κ. Λότφι, σε αντρικό και γυναικείο τμήμα.

Στα πλάνα των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να πραγματοποιηθούν ακόμα δύο μεταγραφές, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας, οι οποίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ως στόχος της φετινής χρονιάς για τους νεοφώτιστους τέθηκε το καλό και γρήγορο μπάσκετ που μπορεί να παίξει η ομάδα, σε συνδυασμό με ένα καλό “πλασάρισμα” στη βαθμολογία.

 

 

Last modified onThursday, 11 August 2016 17:15