noodles volos banner

Δύο μετάλλια και σε υψηλό επίπεδο ο Νικόμαχος Βόλου

Για άλλη μια χρονιά ο βολιώτικος σύλλογος τάε κβο ντο Νικόμαχος ήταν σταθερός σε διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Μετά τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, ήρθαν νέες   στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανιδων που έγινε στην Χαλκίδα στις 2-3 Μαΐου 2015. Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο έφεραν το σύλλογο ως όγδοο καλύτερο στην Ελλάδα.
Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 550 αθλητές από 162 σωματεία και ο Νικόμαχος κατάφερε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης. Η αθλήτρια Γκαγιάννη Τάνια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -46 κιλών Νεανίδων και θα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους της χωρίς να της πάρουν κανένα πόντο. Έχει βάλει υψηλούς στόχους και σε συνεργασία με τους προπονητές της Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο προγραμματίζουν για το μέλλον.
Η αθλήτρια Βογιατζή Αγγελική κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας στον ημιτελικό για λίγο από την αθλήτρια που τελικά κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Η απόδοση της ήταν πολύ καλή αλλά μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να μην προχωρήσει.