noodles volos banner

Στο Παγκόσμιο κύπελλο Shidokan Βολιώτες καρατέκα

  • Published in Shidokan

Το Σάββατο 16/05/2015 θα πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη το Παγκόσμιο κύπελλο shidokan karate( knock down) υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Καράτε (Μέλος της WKF).

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Ελληνική Οργάνωση  Shidokan (μετά από άδεια της ΕΛΟΚ) με τέσσερις αθλητές.

Οι αγώνες είναι πλήρους επαφής και είναι ανοιχτοί για όλα τα συστήματα που καλλιεργούν την τεχνοτροπία του knock down.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη μια και το  shidokan  εξ αιτίας της δυναμικής του (ΤΡΙΑΘΛΟΝ), αποτελεί σοβαρή πρόκληση για όλα τα συστήματα.

Στην ίδια διοργάνωση θα γίνει και διαγωνισμός ΚΑΤΑ.

Στις 17/05 θα διεξαχθεί σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του αρχηγού του συστήματος Κancho Soeno Yoshiji 10dan σε όλες τις αποστολές  που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και προαγωγικές εξετάσεις Dan.

Oι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι:

KUMITE

Μαργαριτόπουλος Κων/νος  +90kg  Α.Σ.Βολου Πήγασος

Γκούμας Αχιλλέας                   -80kg Α.Σ.Shidokan Καλαμπάκας

Nταλιάννης Αχιλλεας             -80kg Α.Σ.Samurai Τρικάλων

ΚΑΤΑ

Aϊστρατή Γεωργία         Α.Σ.Βολου Πήγασος

Καραγιώργος Χρήστος  Α.Σ.Shidokan Καλαμπάκας

Την αποστολή θα συνοδέψει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού shidokan karate  shihan Kατσούρας Ληο 7 dan και ο sensei Λιούλιος Δημήτριος 4dan.

H Ελληνική Οργάνωση    shidokan  και ο Α.Σ. Βόλου Πήγασος ευχαριστούν για την προσφορά τους στην  αποστολή, τους χορηγούς, Reef café  και τον Παυλόπουλο Χάρη

Puerto café  στην παραλία του Βόλου ARTΙGIANO και τον Ιορδανίδη Βασίλειο (ταπετσαρίες επίπλων).

Μέσα στο καλοκαίρι θα διεξαχθει το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα knock down καράτε όλων των συστημάτων  και συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΛΟΚ.

Η ΕΛΟΚ συμπεριέλαβε επίσημα πλέον την παραπάνω τεχνοτροπία(εφ όσον πρόκειται για καράτε) και έτσι η ομοσπονδία θα ασκεί τον πρωταθλητισμό στο  sport karate (χωρίς επαφή)  και στο knock down(πλήρης επαφή).

Για τον σκοπό αυτό η επιτροπή διαιτησίας    διαμόρφωσε κανονισμούς που θα εξασφαλίζουν  πρώτα από όλα  την ασφάλεια των αθλητών και φυσικά την αποτελεσματικότητα της τεχνικής.