noodles volos banner

Έξι μετάλλια για τον Μαχητή σε αγώνες kick boxing στον Παλαμά

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT, που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) με τη συμμετοχή 342 αθλητών από 16 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » συμμετείχε με έξι αθλητές κατακτώντας 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Αρέθας Κωνσταντίνος παίδων 2010,

2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Βαμβακός Χάρης παίδων 2006,

2η θέση αργυρό μετάλλιο η Μανθογιάννη Μάγδα νεάνιδες 2001,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Λύτρας Γεώργιος παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Παπαρρίζος Ιωάννης παίδων 2006,

3η θέση χάλκινο μετάλλιο η Κορομηνά Αφροδίτη κορασίδες 2006.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη τους φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ.) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Οι αθλητές έδειξαν πάθος και μαχητικό πνεύμα, με αποτέλεσμα ο Σταθαράκος Σταμάτης να κατακτήσει την 5η θέση στην κατηγορία KUMITE παίδων 13 ετών -50 κιλά. Η προετοιμασία όλων των αθλητών έγινε από τον πτυχιούχο προπονητή Β' κατηγορίας Γ.Γ.Α. Κρίσιλα Ιωάννη, οποίος από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο Διευθύνων προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους αθλητές για την άψογη αγωνιστική και τεχνική κατάρτιση καθώς και τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και την υποστήριξή τους.