noodles volos banner

Χρυσή χρονιά το 2016 για τον Ανδρέα Κεχαγιά

Χρυσή ήταν η χρονιά που πέρασε για τον Βολιώτη πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Ανδρέα Κεχαγιά, που σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του στο εν λόγω άθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο με τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην χώρα μας, αλλά και τα 10 ακόμα χρυσά αποδεικνύουν ότι το 2016 ήταν η πιο λαμπερή χρονιά γι’ αυτόν.

Άσχημη στιγμή ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στους ήδη καταπονημένους πίσω χιαστούς του δεξιού γονάτου, με αποτέλεσμα να του στερήσει τη συμμετοχή του σε δύο μεγάλες διοργανώσεις, το διεθνές γκραν πρι στο Άρνεμ και το ευρωπαϊκό κύπελλο στην Τενερίφη.

Ο Κεχαγιάς έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, κυνηγώντας με το ίδιο πάθος την επιτυχία στις επερχόμενες διοργανώσεις, με τον πιο μεγάλο στόχο να είναι το παγκόσμιο κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τον Οκτώβριο, και αφού προηγηθούν ένα διεθνές γκραν πρι στη Βουλγαρία, ένα διεθνές μίτινγκ στην Αθήνα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων τον Μάιο στην Κύπρο.

Αν και στο πρωταθλητισμό καμιά διάκριση δεν είναι δεδομένη, ο Βολιώτης διεθνής με το'' χαμηλό προφίλ'' και τη σοβαρότητα που τον διακρίνει σε κάθε αγώνα, έχει πλέον την εμπειρία  και τη γνώση να ανταποκριθεί στις μεγάλες αυτές διοργανώσεις, γνωρίζοντας πολύ καλά τον τρόπο προπόνησης και διατροφής  που πρέπει να επιλέξει, ώστε να είναι έτοιμος.

Οι προπονητές και αθλητές θα  στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια του Βολιώτη πρωταθλητή, ενώ  υπάρχει η υπόσχεση για οικονομική βοήθεια των χορηγών.