noodles volos banner

Σημαντική βράβευση για τον Ανδρέα Κεχαγιά

Στις 12:30 το πρωί της Πέμπτης 29/12 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ο Α.Σ. ''Μάχων'' (ο σύλλογος που ανέδειξε τον αθλητή) μαζί με τους  χορηγούς Mega Genesis και Special Food,  θα βραβεύσoυν τον Βολιώτη διεθνή αθλητή του Κικ Μπόξινγκ Ανδρέα Κεχαγιά για την πλούσια αγωνιστική του δράση του 2016.                                                                                                                                        

Ο Βολιώτης πρωταθλητής θα τιμηθεί για πρώτη φορά με τρία βραβεία:                                                

-Το πρώτο για τα 11 χρυσά μετάλλια που κατέκτησε όλη τη χρονιά, με τα πιο σημαντικά να είναι με την  Εθνική, στο Ευρωπαϊκό Grand Prix και στη συνέχεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

-Το δεύτερο για το ''Ευ αγωνίζεσθαι ή Fair Play, όπως ονομάζεται διεθνώς, το οποίο θα του δοθεί δίκαια, αφού ο Κεχαγιάς φέτος  μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους ήταν παράδειγμα αθλητικής συμπεριφοράς, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ή λογομαχήσει ποτέ για τις αποφάσεις των διαιτητών.

-Και το τρίτο της κοινωνικής προσφοράς, εφόσον ο Κεχαγιάς βοήθησε πότε με δικά του χρήματα, πότε αγοράζοντας τρόφιμα ή ακόμα συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα με τελικό προορισμό  να δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και συλλόγους που είχαν ανάγκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι προπονητές, τα αγωνιστικά τμήματα, γονείς και οι επίσημοι καλεσμένοι.