Logo
Print this page

Τη δέκατη πρωτιά φέτος ο Κεχαγιάς

Πανίσχυρος και στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο παρουσιάστηκε ο βολιώτης πρωταθλητής στο ανοιχτό τουρνουά κικ μπόξινγκ Κ1 C-MAX που έγινε στο Περιστέρι (γυμναστήριο ''παλαίστρα και ρινγκ'') υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας Ε.Ο.Τ.Μ. και της αθλητικής οργάνωσής Hellas c-max, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και επικρατώντας ευκολότερα απ’ ό,τι περίμενε στις τρεις συνολικά αναμετρήσεις που συμμετείχε στην κατηγορία έως 80κ. Ανδρών. Παράλληλα, έφτασε στα 10 χρυσά με 28 νίκες σε ισάριθμες διοργανώσεις και αγώνες αντίστοιχα.

O Κεχαγιάς, που ήταν καταιγιστικός στις επιθέσεις του, δεν άφησε κυριολεκτικά τους αντιπάλους του να πάρουν ανάσα, ''καθαρίζοντας'' από την αρχή τον κάθε αγώνα.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι επιτυχίες του Κεχαγιά δεν είναι καθόλου τυχαίες και αυτό διότι, αν και ερασιτέχνης αθλητής, έχει οργανώσει σταθερά εδώ και πάρα πολλά χρόνια την δουλειά του,  τη σωστή προπόνηση και την υγιεινή διατροφή του με τέτοιο τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και οποιοσδήποτε επαγγελματίας αθλητής. Συνάμα είναι και ένα σημείο αναφοράς οι επιτυχίες του για τους νέους αθλητές που έχουν φιλοδοξίες.

Οι προπονητές Νικόλαος Πελνίδης και Γιώργος Σκούρτης του εύχονται θερμά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, που είναι οι πανελλήνιοι αγώνες κυπέλλου του Νοεμβρίου.

 

Last modified onMonday, 17 October 2016 20:22
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]