noodles volos banner

Στην Γαλλία η Μαρία Σεμερτζόγλου για την έκτη συνεχόμενη νίκη της

 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επαγγελματικού μποξ Μαρία Σεμερτζόγλου θα εκπροσωπήσει τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π.) στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει την Παρασκευή βράδυ στην Γαλλική πόλη Perpignan.  Η επαγγελματίας πυγμάχος μας, που έχει ως προπονητής τον Κώστα Αθανασόπουλο, θα αγωνιστεί στην κατηγορία Super Featherweight (εώς 58,967 Kg και θα επιδιώξει να πάρει ακόμα έναν τίτλο, διεκδικώντας την έκτη συνεχόμενη αήττητη αναμέτρηση. Αντίπαλός της θα είναι η 26χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια Angelique Duchemin, η οποία θα προσπαθήσει με την σειρά της να διευρύνει το δικό της αήττητο των εννέα νικών που έχει. Ο αγώνας θα γίνει σε δέκα γύρους και οι Γάλλοι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη προβολή στην σημαντικότατη αυτή αναμέτρηση. Η Μαρία Σεμερτζόγλου, λίγο πριν αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Γαλλία, μίλησε για τον Σ.Ε.Π. που πλέον είναι ο επίσημος φορέα των Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητών του επαγγελματικού μποξ. Μεταξύ άλλων τόνισε : 

Μπορούμε πλέον να εκπροσωπούμε την Ελλάδα επίσημα μέσω του Συνδέσμου μας και αυτό το γνωρίζουν οι ξένοι, οι οποίοι μας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο σεβασμό. Πιστεύω ότι έχει γίνει η καλύτερη επιλογή με την ανάδειξη ως προέδρου του Γιώργου Στεφανόπουλου, διακεκριμένου Έλληνα πυγμάχου, ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει δυνατούς αγώνες με μεγάλες επιτυχίες. Θα ήθελα να επισημάνω ότι στους αγώνες που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, με εξέπληξε το θέαμα και ο σωστός προγραμματισμός. Ορισμένοι αγώνες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα ενώ εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που κατέκλυσε το γυμναστήριο και χειροκρότησε τους πυγμάχους μας” Κλείνοντας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στον αγώνα της Παρασκευής και επεσήμανε ότι θα επιδιώξει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση, κατακτώντας την έκτη συνεχή νίκη και να επιβεβαιώσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται. Όπως είναι γνωστό προέρχεται από μια σημαντική νίκη επί της Σέρβας πρωταθλήτριας Jasmine Nadj στο διεθνές τουρνουά που έγινε στον Πειραιά.
Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος "Pro Boxing Challenge" συνεχίζονται.
Ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π.) κατήρτησε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2015-2016 και έχει ως εξής:
19 Δεκεμβρίου 2015 - Δεύτερη φάση
30 Ιανουαρίου 2016 - Τρίτη φάση
27 Φεβρουαρίου 2016 - Τέταρτη φάση
19 Μαρτίου - Πέμπτη φάση
23 Απριλίου - Έκτη φάση
28 Μαϊου - Τελική φάση "Pro Boxing Challenge - The event"