noodles volos banner

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Βολιώτης Ανδρέας Κεχαγιάς

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing πλήρους επαφής της Ε.Ο.Π.Τ. (Α΄κατηγορίας)  που διεξήχθη στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο κλειστό δημοτικό στάδιο Λαγυνών 21-22 Νοεμβρίου, κατέκτησε ο βολιώτης αθλητής  Κεχαγιάς Ανδρέας του αθλητικού συλλόγου “Μέγας  Αλέξανδρος”  στα  80 κιλά ανδρών. Ο Ανδρέας Κεχαγιάς, πρόσθεσε ακόμη ένα βαρύτιμο τρόπαιο στην ήδη πλούσια συλλογή του, καθώς o βολιώτης  αθλητής παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων αποφεύγοντας λάθη τεχνικών και βεβιασμένες κινήσεις, που ήταν και το “κλειδί” τις μεγάλης επιτυχίας του.

Με σταθερή απόδοση, μεθοδευμένες κινήσεις και ψυχραιμία, αλλά και την έξυπνη τακτική στο κoουτσάρισμα από τον προπονητή του Νίκο Πελνίδη που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τον εμψυχώνει σε κάθε προσπάθεια κατάφερε από τον πρώτο αγώνα μέχρι τον τελευταίο λεπτό να επικρατήσει δίκαια των αντιπάλων του, χωρίς να αφήσει ίχνος αμφισβήτησης ότι είναι ο καλύτερος αθλητής στην κατηγορία του. Ο Κεχαγιάς αντιμετώπισε κατά σειρά αθλητές από συλλόγους της Θεσσαλονίκης, της Θήβας, των  Σερρών, της Αθήνας και της  Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές αθλητών ξεπέρασαν τις 700  από 90 συλλόγους σε κάθε κατηγορία ενώ ξεπέρασαν και το χρονοδιάγραμμα του σταδίου της πρώτης μέρας με αποτέλεσμα να συνεχιστούν και να τελειώσουν οι αγώνες την δεύτερη ημέρα, “πιέζοντας” όμως τις κατηγορίες που ήταν να γίνουν τη δεύτερη ημέρα .
Με την κατάκτηση του Πανελληνίου Κυπέλλου ο Ανδρέας Κεχαγιάς έκανε το ντάμπλ, αφού πριν μερικούς μήνες είχε κατακτήσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  στην ίδια κατηγορία, (Μάιο 2015)κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ακόμα και από πολύ ικανούς αθλητές και σε άλλα ατομικά αθλήματα που έχουν ομοσπονδίες, διότι υπάρχει μεγάλος αριθμός αθλητών σε κάθε κατηγορία και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ο Ανδρέας Κεχαγιάς θα λάβει μέρος και στους αγώνες με την Εθνική  στο εξ αναβολής παγκόσμιο  πρωτάθλημα που θα γίνει το Μάρτιο το 2016.
Στην άψογη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θωμάς Σμιάρης, η Δημοτική αρχή Λαγκαδά που ήταν υποστηρικτές των αγώνων, ομάδες εθελοντών, ενεργοί Βουλευτές και επιχειρηματίες χορηγοί, που τίμησαν με την παρουσία τους απονέμοντας μετάλλια και διπλώματα στους νικητές.

Last modified onFriday, 27 November 2015 11:11