noodles volos banner

2η θέση σε διεθνές τουρνουά για τον Κεχαγιά

 

Την Κυριακή 12/7 σε μία κατάμεστη ανοιχτή αίθουσα (περίπου 2000 άτομα) στην παραλία Κατερίνης διεξήχθη ένα πολύ δυνατό διεθνές μίτινγκ G1 εθνικών ομάδων kick boxing. Στους αγώνες αυτούς κλήθηκε από την εθνική ο Βολιώτης πρωταθλητής της Ε.Ο.Π.Τ., Κεχαγιάς Ανδρέας του Α.Ο. Νέας Ιωνίας Βόλου στην κατηγορία των 80 κιλών.
Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο αθλητή. Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα απέκλεισε τον πρωταθλητή της Νιγηρίας στα σημεία, στον ημιτελικό τον πρωταθλητή από το Βέλγιο επίσης στα σημεία. Στον τελικό δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σέρβου πρωταθλητή και ηττήθηκε στα σημεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ήττα του Κεχαγιά στον τελικό δεν προήλθε από τυχαίο αθλητή αφού ο Σέρβος Νεμπόιτσα Πάντελιτς είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2014, πρωταθλητής κόσμου το 2013, 3ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου του 2012 στην πυγμαχία και συγκαταλέγεται στα φαβορί για την πρωτιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 τον Σεπτέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας.
Για τον Βολιώτη πρωταθλητή, οι αγώνες αυτοί ήταν πάρα πολύ χρήσιμοι χρονικά. Με τις έντονες παρατηρήσεις του ομοσποδιακού προπονητή κυρίως για κάποια λάθη τακτικής που έκανε στο τελικό, κατάλαβε ποιά είναι τα αδύνατα σημεία του και του μένουν δύο μήνες ακόμα ειδικής προετοιμασίας για να τα βελτιώσει, ώστε να είναι έτοιμος για μια όσο τον δυνατόν καλύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

 

Last modified onMonday, 20 July 2015 10:09