noodles volos banner

Σε διεθνές μίτινγκ κικ-μπόξινγκ ο Ανδρέας Κεχαγιάς

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου "Την Κυριακή 12 του μηνός στην Κατερίνη θα διεξαχθεί ένα πολύ δυνατό διεθνές μίτινγκ G1 12 εθνικών ομάδων kick boxing, με τους Έλληνες πρωταθλητές του 2015 της Ε.Ο.Π.Τ.

Στους αγώνες αυτούς κλήθηκε από την εθνική να λάβει μέρος και ο Βολιώτης πρωταθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας (του Α.Ο. Νέας Ιωνίας Βόλου) στην κατηγορία των 80 κιλών. Το διεθνές μίτινγκ G1 συγκαταλέγεται στην ανώτερη βαθμίδα διοργανώσεων (μετά το παγκόσμιο και πανευρωπαικό) διότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο πρωταθλητές από την κάθε χώρα που έχουν προταθεί από την ομοσπονδίας τους. Θα είναι και ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας και με την ευκαιρία θα βγουν και τα απαραίτητα συμπεράσματα του ομοσπονδιακού προπονητή για τους Έλληνες αθλητές.
Οι αγώνες αυτοί δεν θα γίνουν σε στάδιο (μετά από απόφαση της ομοσπονδίας και των χορηγών της) αλλά σε μεγάλη αίθουσα ανοιχτού κέντρου με πολλά εφέ. Κάθε αθλητής θα εισέρχεται στο ρίνγκ συνοδεία από όμορφες παρουσίες του αντίθετου φύλου, μουσική υπόκρουση και τεχνητούς καπνούς και ο παρουσιαστής θα εκφωνεί το όνομα και την εθνικότητα του αθλητή. Όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τέλος Ιουνίου και δεν θα επιτρέπεται κανένας άλλος να εισέλθει στον χώρο αγώνων χωρίς εισιτήριο ή ταυτότητα διαπίστευσης.
O Βολιώτης πρωταθλητής προπονείται με έντονους ρυθμούς και με την εμπειρία του, τη θέληση και την σωστή τεχνική κατάρτηση δείχνει να μπορεί να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στη γενική κατάταξη στη συγκεκριμένη μεγάλη διοργάνωση."

 

Last modified onTuesday, 07 July 2015 14:38